Arda Güler'in Real Madrid' de Çıkacağı İlk Maç Belli Oldu! İşte Türk Yıldız Arda Güler'in Sahalara Dönüş Tarihi...

Arda Güler'in Real Madrid' de Çıkacağı İlk Maç Belli Oldu! İşte Türk Yıldız Arda Güler'in Sahalara Dönüş Tarihi...
Real Madrid ve Barcelona'nın kıyasıya yarıştığı Arda Güler, Fenerbahçe'den 30 milyon Euro gibi rekor bir bonservis bedeliyle Madrid ekibine transfer oldu. Ancak Temmuz ayında yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle tedavi ve ameliyat sürecine girdi.

Doktorlardan Övgü Aldı

Ameliyat sonrası beklenenden daha hızlı bir iyileşme gösteren Güler, kulüp doktorlarından övgüler aldı. "Çok çabuk iyileşiyor. Boğa gibi..." ifadeleriyle Türk yıldızın durumu özetlendi. Ayrıca, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de bu durumdan oldukça memnun olduğu belirtildi.

Taraftarın Gözdesi

Real Madrid taraftarı, genç yıldızın sahalara dönmesini heyecanla bekliyor. Özellikle Türk taraftarların gözbebeği olan Arda Güler'in, Las Palmas maçında süre alması beklendiği haberi Madrid ekibinin taraftarlarını heyecanlandırdı.

Sakatlar Kervanı Büyüyor

Bu arada, Real Madrid'in diğer yıldızları Courtois, Militao, Dani Ceballos, Ferland Mendy ve Vinicius Jr da sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyorlar. Ancelotti'nin bu dönemde hangi stratejiyi izleyeceği merak konusu.

Eylül Ayı Belirleyici Olacak

Eylül ayı, Arda Güler’in sahalara dönüşü ve diğer sakat oyuncuların durumları için kritik bir dönem olacak. Genç Türk yıldızın Las Palmas maçında süre alması ve performansı, Real Madrid'in sezon için olan planlarını ciddi anlamda etkileyecek.

Real Madrid taraftarları ve Türk futbolseverler, Arda Güler’in sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Ancelotti ve ekibi için zorlu bir dönem olan Eylül ayı, umutların yeşereceği bir ay olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.