Galatasaray - Kopenhag Karşılaşmasının Hakemi Belli Oldu! Georgi Kabakov Nereli, Kaç Yaşında?

Galatasaray - Kopenhag Karşılaşmasının Hakemi Belli Oldu! Georgi Kabakov Nereli, Kaç Yaşında?
Galatasaray - Kopenhag karşılaşmasının hakemi Georgi Kabakov, 1986 doğumlu ve Bulgaristan'ın Filibe şehrinde doğmuştur. 2001 yılında futbol hakemliğine başlamış olan Kabakov, 2007'de Bulgaristan'ın en üst liginde maç yönetmeye başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin merakla beklenen maçlarından biri olan Galatasaray - Kopenhag mücadelesinin hakemi, Bulgar Georgi Kabakov oldu. Kabakov, bu önemli karşılaşmayı yönetirken yanında yardımcı hakemler Martin Margaritov ve Diyan Valkov olacak. Ancak Georgi Kabakov sadece bir maçın hakemi değil; aynı zamanda futbol hakemliğinde önemli bir kariyere sahip.

Georgi Kabakov Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nerelidir?

1986 doğumlu olan Kabakov, Bulgaristan'ın Filibe şehrinde dünyaya gelmiştir. Genç yaşta, 2001 yılında futbol hakemliğine adım atmış ve kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2007 yılında Bulgaristan'ın en üst liginde maç yönetmeye başlamıştır.

829x469-galatasaray-kopenhag-maci-hangi-kanalda-sifresiz-yayinlanacak-1695117762772.jpg

Kabakov, uluslararası arenada da adından söz ettirmiştir. 2013 yılında FIFA listesine dahil olmuş ve 2015 yılında Bulgaristan'da gerçekleşen UEFA U17 Euro ve Yunanistan'da düzenlenen UEFA U19 Euro turnuvalarında görev almıştır. Ayrıca 2017 yılına kadar 35'ten fazla uluslararası maçta düdük çalmıştır. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Uluslar Ligi'nde de maç yöneten Kabakov, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Valencia CF ile Manchester United arasında gerçekleşen karşılaşmada görev almıştır.

Galatasaray - Kopenhag Maçının Detayları: Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray - Kopenhag karşılaşması, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 19.45'te başlayacak. Bu heyecan dolu müsabaka EXXEN platformunda canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.