İsmail Kartal Ve Ryan Kent Kavga Mı Etti? Ryan Kent Neden Kadroda Yok? Nordsjaelland Maçında İlk 11'de Başlayacak Mı?

İsmail Kartal Ve Ryan Kent Kavga Mı Etti? Ryan Kent Neden Kadroda Yok? Nordsjaelland Maçında İlk 11'de Başlayacak Mı?
İsmail Kartal, Nordsjaelland maçı öncesinde çıkan haberler hakkında son sözü söyledi. Nordsjaelland karşısında nasıl bir oyun oynanacağının ipuçlarını verirken Ryan Kent'in neden kadroda olmadığına dair sorulara da yanıt verdi. İşte detaylar...

Kadroda yer almayan Ryan Kent ile ilgili olarak İsmail Kartal, "Geniş bir kadromuz var ve sakat oyuncularımız da var. Bugünkü maç için böyle bir karar aldık. Yarınki maçlarda Kent'in oynamayacak, kadroya giremeyecek gibi bir şey yok. Farklı kadrolarla Türkiye liginde ve Avrupa'da mücadele edeceğiz," açıklamasını yaptı.

Livakovic ve Crespo Hakkında

Livakovic'in ufak bir sakatlık problemi olduğunu belirten Kartal, "Kendisi de istedi, kadroya aldık," ifadelerini kullandı. Miguel Crespo'nun neden kadroya alındığına dair de, "Orta sahada alternatifimiz yoktu. Kendisiyle konuştuk, kadroya aldık," dedi.

Önümüzdeki Haftalar

İsmail Kartal, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve ilerleyen haftalarda hiç umulmadık isimlerin de kadroda olmayabileceğini belirtti.

Bu açıklamalarla birlikte Fenerbahçe'nin kadro rotasyonları ve teknik direktör İsmail Kartal'ın stratejileri Süper Lig ve Avrupa mücadelelerinde nasıl bir etki yaratacak, merakla bekleniyor.

Ryan Kent Kimdir?

1996 yılında İngiltere'nın Oldham kentinde doğan Ryan Kent, futbola olan ilgisini çok küçük yaşlarda gösterdi. Çeşitli amatör kulüplerde yeteneklerini sergileyen Kent, 11 yaşında Liverpool Akademisi'ne katıldı.

Liverpool Dönemi ve Kiralık Sözleşmeler

Liverpool altyapısında yetişen Kent, burada gösterdiği performansla yetenek avcılarının dikkatini çekti. Ancak, A takıma yükselmesi kolay olmadı. Bu süreçte Coventry City, Barnsley ve SC Freiburg gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi.

Bristol City'de Patlama Yaptı

Kariyerinin dönüm noktası ise Bristol City ile kiralık olarak geçirdiği 2018-2019 sezonu oldu. Burada gösterdiği olağanüstü performansla Liverpool'un dikkatini çekmeyi başardı ve geri çağrıldı. Ancak, Liverpool'da düzenli oynama şansı bulamayan Kent, Rangers'a transfer oldu.

Rangers ve Fenerbahçe Dönemleri

Rangers ile yakaladığı başarı sonrasında Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe'nin dikkatini çekti. 2023 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Kent, kısa süre içinde Süper Lig'e uyum sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.