Milli Takımın Genç Yıldızı Avrupa Ligi'nde İlk Golünü Attı! Bertuğ Yıldırım Kimdir? Bertuğ Yıldırım Kaç Yaşında?

Milli Takımın Genç Yıldızı Avrupa Ligi'nde İlk Golünü Attı! Bertuğ Yıldırım Kimdir? Bertuğ Yıldırım Kaç Yaşında?
UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nun açılış maçında, genç milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım, Fransız ekibi Rennes’in kadrosundaydı. Rennes, rakibi Maccabi Haifa'ya karşı dominant bir oyun sergileyerek maçı 3-0 kazandı ve grup aşamasına 3 puanla başlamış oldu.

Bertuğ Yıldırım, maça ilk 11'de başladı ve 55. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunu değerlendirerek ceza sahası içinde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bertuğ’un attığı bu gol, takımının üçüncü golüydü ve genç futbolcu böylece Rennes formasıyla ilk gol sevincini yaşamış oldu. Aynı zamanda, Bertuğ kariyerindeki ilk Avrupa kupası maçında gol atma başarısı göstermiş oldu.

Maçın Diğer Golleri

Rennes adına maçın diğer gollerini 1. dakikada Ludovic Blas ve 31. dakikada Adrien Truffert kaydetti. 21 yaşındaki Bertuğ Yıldırım, bu karşılaşma ile Rennes ile çıktığı ikinci maça imza atmış oldu ve 70. dakikada yerini Amine Gouiri'ye bıraktı.

Gelecek Vaat Eden Performans

Bertuğ Yıldırım, gösterdiği bu başarılı performansla, gelecek adına umut vaat ediyor. Genç futbolcu, yeni takımı Rennes’deki serüvenine golle başlamış olmanın mutluluğunu ve gelecek maçlarda daha çok gol atma hedefini belirtti.

Bu sonuçla, Rennes grubundaki ilk maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde iyi bir başlangıç yaptı ve genç futbolcu Bertuğ Yıldırım da yeni takımındaki ilk golünü kaydederek özgüven kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.