Tarım Kredi Market'ten Kasım Fırsatları: 25 Ekim - 2 Kasım Arasında Kaçırılmayacak İndirim Rüzgarı!"

Tarım Kredi Market'ten Kasım Fırsatları: 25 Ekim - 2 Kasım Arasında Kaçırılmayacak İndirim Rüzgarı!"
Tüketicilerin merakla beklediği indirim haberleri sonunda geldi! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 25 Ekim - 2 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak dev indirim kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Marketlerde, gıda ve temizlik ürünlerinde başta olmak üzere onlarca üründe fiyatlar adeta eriyor. Kampanya dahilinde yer alan ürünler arasında süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay ve un gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra, deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünleri de bulunuyor. Tüketiciler, belirtilen tarihler arasında bu ürünlere %50'ye varan indirimlerle sahip olabilecek.

resim-2023-10-26-142857904.png

Bu heyecan verici indirim kampanyası, Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı 3.000'i aşkın markette geçerli olacak ve 81 ildeki tüketicilere ulaşacak. Ayrıca, hafta sonları özelinde, manav reyonundaki taze ürünlerde de indirimler devam edecek. Bu, özellikle hafta sonu alışverişlerini planlayan aileler için ekstra bir avantaj sağlıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-26-142652.jpg​​​​​​​

Tarım Kredi Marketleri'nin bu kampanyası, tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma misyonunun bir parçası. Özellikle ekonomik dalgalanmaların tüketiciler üzerindeki etkisini azaltmayı hedefleyen bu adım, aile bütçelerine katkı sağlamanın yanı sıra yerli üreticilere de destek oluyor.

ekran-goruntusu-2023-10-26-142710.jpg

Siz de bu indirim fırsatlarını kaçırmamak için en yakın Tarım Kredi Kooperatif Marketlerine uğrayabilir ve ihtiyacınız olan ürünleri cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu fırsatlar yılın bu zamanlarında ender görülüyor, değerlendirmek için acele edin!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.