Esra Erol’da Sinir Krizine Soktu! Damat balayında kayıplara karıştı! "Yarım ekmek döner almadı diye polise şikayet etti!

Esra Erol’da Sinir Krizine Soktu! Damat balayında kayıplara karıştı! "Yarım ekmek döner almadı diye polise şikayet etti!
Esra Erol’un sevilen programı "Esra Erol'da" yine izleyenleri şoke eden bir olaya sahne oldu. Bu seferki konu, balayından kaçan damat ve ortaya çıkan ilginç "döner ekmek" krizi oldu.

Evliliklerinin henüz ilk haftasında, genç kadın Zerda Hanım’ın başına gelenler, Esra Erol ve stüdyodakileri hayrete düşürdü. Zerda Hanım, programda, bir haftalık evliyken balayında eşi Ramazan Bey'in ansızın ortadan kaybolduğunu ve bir daha geri dönmediğini anlattı. Aşıkların hikayesi Instagram'da başlamış, kısa bir sevgililik döneminin ardından evlilikle taçlanmıştı. Ancak mutlulukları fazla sürmedi.

Zerda Hanım, evliliklerinin ilk günlerinde yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. "İlk gün her şey çok güzeldi. Sabahları kahvaltısını hazırlayıp işe uğurluyordum," diyen genç kadın, bir gün işten eve sinirli dönen kocasının anahtarları kendisine verip kapıyı ardında kapatarak gittiğini ve bir daha dönmediğini belirtti.

ekran-goruntusu-2023-10-27-142843.jpg

Drama, genç kadının "Bana sinirlendi ve tokat attı, ben ise sakin kalmaya çalıştım" sözleriyle devam etti. Zerda Hanım, eşi evden ayrıldıktan sonra polise başvurduğunu ve "Çabuk bana kocamı geri getirin" dediğini açıkladı. Bu ifadeler stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Ancak asıl şok, programda canlı yayına bağlanan Ramazan Bey'in amcası Ümit Bey'den geldi. Ümit Bey, yeğeninin karısının, alınmayan yarım ekmek döner yüzünden bile polise şikayette bulunduğunu açıkladı. Bu durum, evlilikte sürekli var olan gerginliğin basit bir nedenle tırmanışa geçtiğini gösteriyordu. Ümit Bey'in yorumu, "Bu evliliğin başından beri bir hata olduğunu düşünüyorum." oldu.

ekran-goruntusu-2023-10-27-134359.jpg

Döner ekmek yüzünden başlayan ve bir damadın ortadan kaybolmasıyla devam eden bu olay, Esra Erol ve ekran başındaki izleyicileri derinden etkiledi. Ortaya çıkan bu dikkat çekici detaylar, hem evliliğin iç yüzünü gösterdi hem de insanların aşk ve evlilik konusundaki beklentileriyle gerçekler arasındaki çelişkileri gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.