Chery'den ÖTV Muafiyeti Geldi! Faizsiz Kredi ve Takas Desteği de Artısı! Yetişen Alacak…

Chery'den ÖTV Muafiyeti Geldi! Faizsiz Kredi ve Takas Desteği de Artısı! Yetişen Alacak…
Chery otomobil severler için dudak uçuklatan bir kampanyayı hayata geçirdi. Otomobil dünyasının deneyimli kalemi, ünlü yazar Murat Tosun'un duyurduğu bu fırsat, herkesi harekete geçirdi.

2023'ün ilk aylarında piyasaya sürülen Chery, beklenenden fazla ilgi gördü. Milyonlarca tüketici tarafından ilgiyle karşılanan ve ülke gündemine oturan marka, TOGG'dan sonra Çin'den gelen bir başka ilgi çeken otomobil olarak adını duyuruyor.

Türkiye'ye özgü iki modelle gelen Chery, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'yu otomobil severlerle buluşturdu.

ekran-goruntusu-2023-11-06-170227.jpg

Yeni Kampanya Otomotiv Gündemini Hareketlendirdi! Chery'nin asfaltlara çıkan modelleri için duyurulan bu yeni kampanya, otomotiv dünyasında ses getirdi.

Faizsiz Kredi ve Takas Desteği de Artısı! Yetişen Alacak…

Otomotiv yazarı Murat Tosun'un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım otomobil meraklılarını heyecanlandırdı. "CHERY KASIM KAMPANYASI" başlığını taşıyan bu paylaşım, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinde sunulan yeni fırsatları gözler önüne serdi.

Kampanya Detayları Herkesi Heyecanlandırdı! Murat Tosun'un paylaşımına göre, Chery'nin Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinin Luxury ve Excellent paketlerinde 50 bin TL'ye varan takas desteği veya 100 bin TL için 12 ay boyunca %0 faiz fırsatı sunuluyor.

Ancak asıl dikkat çeken detay ise, Comfort paketlerinde, sınırlı sayıda sağlanan ÖTV muafiyeti oldu. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin adeta satış noktalarına akın ettiği görülüyor.

ekran-goruntusu-2023-11-06-170241.jpg

Chery'den ÖTV Muafiyeti Geldi!

ÖTV Muafiyeti ile Chery Sahibi Olma Şansı! Otomotiv sektöründe dengeleri değiştiren bu kampanya, Chery'nin Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinde sınırlı sayıda ve sadece Comfort paketleri için geçerli olan ÖTV muafiyetini müjdeliyor. Kampanya detaylarını duyanlar ise bu fırsattan yararlanmak için sıraya girmeye başladılar bile.

Bu özgün ve sınırlı kampanya, otomobil almayı düşünenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. Elinizi çabuk tutun ve Chery'nin cazip kampanyasından yararlanma şansını yakalayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.