"Müge Anlı da delirdi baya baya!" Armağan Çağlayan çıldırdı! "Ben olsam öldürürüm" dedi

"Müge Anlı da delirdi baya baya!" Armağan Çağlayan çıldırdı! "Ben olsam öldürürüm" dedi
Ünlü televizyon sunucusu Armağan Çağlayan, Müge Anlı'nın programında sarf ettiği şok edici sözler karşısında sosyal medyada tepki gösterdi. Anlı'nın "Öldürmek için fırsat kollarım" ifadeleri Çağlayan'ı sinirlendirdi.

Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" programı, ilginç ve sıradışı olayların gündeme geldiği bir platform olma özelliği taşıyor. Ancak son programda yapılan açıklamalar, ünlü televizyon sunucusu Armağan Çağlayan'ı da şaşırttı ve sinirlendirdi.

Çağlayan, programı izledikten sonra Müge Anlı'nın sözlerine tepki göstererek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Anlı'nın bir olaya dair "Öldürmek için fırsat kollarım" şeklindeki ifadeleri, Çağlayan'ı oldukça rahatsız etti.

resim-2023-11-24-151229315.png

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımında Armağan Çağlayan, "Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!" şeklindeki tepkisini dile getirdi. Takipçileri merakla ne olduğunu sorduğunda, Çağlayan yaşananları ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Çağlayan'ın açıklamasına göre, programda bir kadın bir adamla evlenmiş ancak resmi nikah yapmamış. Ardından adamın başka bir kadınla ilişkisi olduğu ve bu ilişkiyi Müge Anlı'nın öğrendiği ifade ediliyor. Anlı'nın kadına yönelik şiddet içeren sözleri, Çağlayan'ı rahatsız etti ve bu tepkisini sosyal medya üzerinden paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-11-24-151209.jpg

Müge Anlı'nın bu sözleri programın tartışma yaratmasına neden olurken, Armağan Çağlayan'ın tepkisi de dikkatleri çekti. Konu, kamuoyunda geniş bir şekilde tartışılmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.