Chery herkesi araba sahibi yapacak! En Ucuz modelini tanıttı... Hem az yakıyor hem de ekonomik!

Chery herkesi araba sahibi yapacak! En Ucuz modelini tanıttı... Hem az yakıyor hem de ekonomik!
Çin merkezli otomobil üreticisi Chery, elektrikli araç pazarında iddialı bir adım atıyor. Yeni modeli Kaiyi Shiyue, düşük maliyeti ve uzun menzili ile dikkat çekiyor.

Chery, otomobil tutkunlarına müjdeli bir haberle geldi. Çin merkezli otomobil üreticisi, Kaiyi Auto alt markasına ait yeni kompakt elektrikli otomobili "Kaiyi Shiyue"yi tanıttı.

Bu yeni model, hem yakıt tasarrufu sağlayan hem de bütçeye dost bir fiyat etiketi sunan özellikleriyle dikkat çekiyor.

ekran-goruntusu-2023-11-27-132714.jpg

Kaiyi Shiyue, LFP (Lityum Demir Fosfat) bataryasıyla donatılmış ve iki farklı versiyonu sunuyor. Giriş seviye modeli 7.600 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak ve 201 km menzil sunacak. Üst paket ise 9.800 dolarlık bir fiyat etiketi ile gelerek 301 km menzil sağlayacak. Bu, elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

Chery'nin %49'una sahip olduğu Kaiyi, bu yeni modeliyle elektrikli araç pazarındaki iddiasını sürdürüyor. Şirket, 2019 yılında kendi akıllı fabrikasını açarak elektrikli araç sektörüne büyük bir odaklanma yapmıştı.

ekran-goruntusu-2023-11-27-132724.jpg

Kaiyi Shiyue, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. İki farklı motor seçeneği sunan bu otomobil, 48 ve 54 beygir gücüne ulaşabiliyor. Ayrıca 3.360 mm uzunluğa, dört koltuklu oturma düzenine, 120 litrelik bir bagaja ve 10,25 inçlik bir bilgi-eğlence ekranına sahiptir.

Chery'nin bu yeni modeli, özellikleri ve uygun fiyatıyla, rakipleriyle rekabet etmeye hazır görünüyor. Özellikle düşük maliyetli elektrikli araç arayışında olan tüketiciler için Kaiyi Shiyue, cazip bir seçenek sunuyor ve Chery'nin arabalarıyla herkesin araba sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.