Altın Kelebek'te ödül verilmeyen Reynmen'in sözleri şok etti! Eski Ödülünü Çöpe Attı!

Altın Kelebek'te ödül verilmeyen Reynmen'in sözleri şok etti! Eski Ödülünü Çöpe Attı!
Şarkıcı Reynmen, aldığı ödülleri çöpe atarak gündeme damgasını vurdu. İşte Reynmen'in olay yaratan açıklaması!

Türkiye'nin ünlü şarkıcılarından ve sosyal medya fenomenlerinden olan Reynmen, 2020 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Şarkı Ödülü dahil birkaç ödül kazandı. Ancak Reynmen, aldığı bu ödülleri sıradışı bir şekilde çöpe atarak büyük bir tartışma başlattı. Bu olayın ardından, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşım, olayı daha da büyüttü.

Reynmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah Hz. İbrahim gibi uyandım. Dün gece put kırdım da bu sabah ateşe atılıyormuşum gibi hissediyorum. Arkadaşlar bu kadar ödül budalası olmayın. Attım ulan vitrinimde yer yoktu, attım!" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklama, hayranlarının ve medyanın dikkatini çekti ve sosyal medyada büyük bir tartışma başladı.

ekran-goruntusu-2023-12-05-134410.jpg

Reynmen, açıklamasının devamında, "Rafa kitap koyacağım, kitap önerisi olan var mı?" diyerek konuya bir mizahi dokunuş getirdi. Ancak bu olayın yarattığı tartışma büyüyerek devam etti.

Fenomen, aldığı ödülleri çöpe atmış olmasının ardından gelen eleştirilere cevap verdi. Reynmen, takipçilerinin oylarına saygısızlık etmediğini, ödül törenlerinde verilen ödüllerin oylarla seçilmediğini ve yalnızca bir organizasyonun sonucu olduğunu belirtti. Dikkate aldığı tek eleştirinin, hayranlarına saygısızlık eleştirisi olduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2023-12-05-134450.jpg

Reynmen'in ödüllerini çöpe atması ve bu olaya ilişkin yaptığı açıklamalar, sosyal medyada büyük bir ilgi ve tartışma yarattı. Olayın nasıl bir yankı uyandıracağı ve ilerleyen günlerdeki gelişmeler merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.