Esra Erol Duyduklarına İnanamadı! Yüzü Kıpkırmızı Oldu... Eski Eşini Para İle Satmış!

Esra Erol Duyduklarına İnanamadı! Yüzü Kıpkırmızı Oldu... Eski Eşini Para İle Satmış!
Esra Erol'un programında yaşananlar Türkiye'yi şaşkına çevirdi. Evli kadınları kandırıp başka erkeklere 'satma' iddiasıyla gündeme gelen Adem Kumak ve yasak aşk yaşadığı Emel Hanım'ın hikayesi canlı yayında ele alındı.

Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan "yasak aşk" vakası, izleyicileri şaşkına çevirdi. 18 Eylül'de iki çocuğuyla birlikte ortadan kaybolan Emel Hanım, canlı yayında eşi Sezgin Bey ile yüzleşti. Emel Hanım'ın Adem Kumak ile kaçtığı ortaya çıktı. Canlı yayında yapılan şok telefon bağlantısı ise olayın boyutunu gözler önüne serdi.

Hülya Hanım'ın halasının telefon bağlantısı sırasında ortaya attığı iddialar, stüdyoyu karıştırdı. Hülya'nın halası, Adem Kumak'ın evli kadınları kandırıp başka erkeklere 'sattığı' ve Hülya'yı da kendi kardeşine verdiği iddiasında bulundu. Ayrıca, Adem Bey'in eski eşi Zahide'nin kardeşi olduğunu ve Hülya'ya işkence yaptıklarını söyledi.

Esra Erol'da Şoke Eden 'Yasak Aşk' İddiası

Esra Erol, Emel Hanım'a dönerek, Adem Kumak ile ilişkisinin detaylarını sordu. Emel Hanım ise eşi Sezgin Bey'in başka kadınlarla ilgilenmesinden şikayetçi oldu. Bu suçlamalar üzerine Sezgin Bey, herhangi bir yanlış yapmadığını savundu.

Programda Adem Kumak hakkındaki iddiaların devamı geldi. Hülya Hanım'ın halası, Adem Bey'in geçmişte de benzer suçlamalarla karşı karşıya kaldığını ve hapse girdiğini söyledi. Adem Kumak ise bütün bu iddiaları reddetti ve kendisine iftira atıldığını iddia etti.

Dramatik anların yaşandığı programda, Adem Bey'in geçmişteki eşi Hatice Hanım da canlı yayına bağlanarak, Adem Bey'in kendisine şiddet uyguladığını ve aldatıldığını anlattı. Hatice Hanım, Emel Hanım'a da aynı şeylerin yaşanmaması için uyardı.

" Eski Eşini Para İle Satmış"

Esra Erol, Adem Bey'e yönelik eleştirilerini sürdürdü ve ona, "Siz evli kadınları mı seviyorsunuz?" diye sordu. Adem Bey, Hülya Hanım'la ilişkisini savunarak, onun eşi tarafından ihmal edildiğini iddia etti.

Esra Erol'un programında yaşanan bu olay, Türkiye'nin gündemine oturdu. Evli kadınları baştan çıkarma ve onları başka erkeklere 'satma' iddiaları, izleyiciler tarafından büyük tepki topladı. Bu karmaşık ve dramatik hikaye, televizyon tarihinde unutulmayacak anlar arasına girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.