Onlyfans pozları" Çok müstehcen" Bulundu! Gözaltına Alındı… Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında?

Onlyfans pozları" Çok müstehcen" Bulundu! Gözaltına Alındı… Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında?
Türkiye'nin popüler OnlyFans içerik üreticilerinden Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. "Gizem Savage" olarak bilinen fenomen, daha önce de Bruma'yı ifşa etmesiyle dikkat çekmişti.

Türkiye'deki OnlyFans rüzgarına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada müstehcen pozları ile tanınan Gizem Bağdaçiçek, bu kez yasal bir sorunla gündeme geldi. 1992 doğumlu olan Bağdaçiçek, ahlak büro amirliği tarafından gözaltına alındı.

ekran-goruntusu-2023-12-08-004502.png

Gizem Bağdaçiçek Kimdir?

OnlyFans platformunda "Gizem Savage" ismiyle tanınan Gizem Bağdaçiçek, Türkiye'de son dönemde popülerleşen içerik üreticilerinden biri. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Bağdaçiçek, müstehcen içerikleri nedeniyle sık sık tartışma konusu oluyor.

OnlyFans Fenomeni Gizem Bağdaçiçek Gözaltına Alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan Bağdaçiçek, sosyal medya üzerinden yayınladığı müstehcen içerikler nedeniyle suçlamaya uğradı. Bağdaçiçek'in ifadesinde, "Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi yapmıyorum" dediği bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-12-08-004428.png

Gizem Savage Olarak Tanınıyor

Fenerbahçeli futbolcu Bruma'yı ifşa etmesiyle de adını duyuran Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya kullanıcıları arasında "Gizem Savage" olarak tanınıyor. Gözaltına alınması, sosyal medya ve gündemde geniş yer buldu.

Sosyal Medyada Tepkiler Yağdı!

Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınması, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Bağdaçiçek'in gözaltına alınmasını ve sosyal medyadaki paylaşımlarını tartışıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-08-004407.png

"Müstehcen Pozlar" Gündemde

Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınması ve ifade vermesinin ardından, hakkındaki soruşturmanın sonucunun ne olacağı merak ediliyor. OnlyFans ve benzeri platformlardaki içerik üreticilerinin yasal sınırları aşması, Türkiye'de sosyal medya düzenlemeleri konusunda yeni tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Gizem Bağdaçiçek'in olayı, OnlyFans gibi platformların Türkiye'deki yasal statüsü ve içerik üreticilerinin karşılaştıkları sorunları bir kez daha gündeme getirdi. Bu olay, sosyal medya kullanımı ve içerik üretiminin yasal çerçevesi üzerine tartışmaları da derinleştirmiş görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.