Memur Olmak İsteyenlere Müjde! 358 Personel Alınacak! YÖK, Adli Tıp Kurumu ve Gazi Üniversitesi…

Memur Olmak İsteyenlere Müjde! 358 Personel Alınacak! YÖK, Adli Tıp Kurumu ve Gazi Üniversitesi…
YÖK, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, Gazi Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi toplamda 358 sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Adaylar için son başvuru tarihleri ve alım yapılacak pozisyonlar hakkında bilgiler duyuruldu.

Türkiye'deki dört büyük kamu kurumu, çeşitli pozisyonlar için toplamda 358 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kurumlar tarafından yayınlanan ilanlarda, başvuru koşulları ve tarihleri detaylandırıldı.

Kamu Kurumları Toplamda 358 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor: Başvuru Tarihleri ve Detaylar!

YÖK'ten 66 Sözleşmeli Personel Alımı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), 66 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurular, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecek. Adayların başvurularını 22 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 52 Memur Alacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 52 memur alımı yapacak. Adaylar, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak sözlü sınav sonucuna göre değerlendirilecek. Başvuruların 24 Aralık 2023 tarihine kadar yapılması bekleniyor.

Gazi Üniversitesi 216 Sözleşmeli Personel Alımı

Gazi Üniversitesi, çeşitli departmanlar için toplam 216 sözleşmeli personel alacağını ilan etti. İlgilenen adayların 22 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nden 24 Sözleşmeli Personel Alımı

Bursa Uludağ Üniversitesi, 24 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Adayların başvurularını 22 Aralık 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Bu alımlar, kamu sektöründe istihdam fırsatları arayan adaylar için önemli bir fırsat sunuyor. İlgili kurumların internet sitelerinden başvuru koşulları ve detaylı bilgi alınabilir. Başvuru yapacak adaylara başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.