O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında Ünlü Konuklar Kim? Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı! İşte O İsimler

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında Ünlü Konuklar Kim? Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı! İşte O İsimler
TV8 Ekranlarında Yılbaşı Gecesi Şarkılarla Coşkusu: O Ses Türkiye'nin Özel Konukları Belli Oldu!

Yılbaşının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen 'O Ses Türkiye', bu yıl da yılbaşı özel programıyla izleyicilerini büyüleyecek. TV8 kanalında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği bu fenomen yarışma programı, her yıl 31 Aralık gecesi özel bir bölümle izleyici karşısına çıkıyor.

O Ses Türkiye Yılbaşı programının jüri koltukları netlik kazanmaya başladı ve ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin jüri üyeliğiyle programın heyecanı daha da arttı. Ancak en büyük merak konusu, bu özel gecenin konukları oldu.

resim-2023-12-13-152445355.png

Sosyal medyada "Televizyon Dünyası" adlı bir kullanıcının haberine göre, 31 Aralık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılacak konuk isimler belli olmaya başladı. Programın yılbaşı gecesinde şarkılarıyla izleyicileri coşturacak olan isimler arasında Ceren Karakoç, Buse Meral, Lohusa filmi oyuncuları, Devrim Özkan ve Özgü Kaya'nın yer alacağı iddia ediliyor.

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı, müzik dolu bir geceye dönüşecek gibi görünüyor. Bu özel gecede izleyiciler, ünlü isimlerin şarkılarıyla yeni yıl coşkusunu paylaşacaklar. Heyecanla beklenen bu programın izleyiciye unutulmaz bir gece yaşatacağı şimdiden söylenebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.