Arka Sokaklar'ın Ezgi'si Ela Yörüklü'nün Son Hali Şok Etti! Pılını Pırtısını Toplayıp Diziden Ayrıldı! Ela Yörüklü Mesleği Nedir

Arka Sokaklar'ın Ezgi'si Ela Yörüklü'nün Son Hali Şok Etti! Pılını Pırtısını Toplayıp Diziden Ayrıldı! Ela Yörüklü Mesleği Nedir
Ela Yörüklü, Arka Sokaklar'daki Ezgi Rolünün canlandırırken ani karar ile diziden ayrıldını duyurdu. Eski mesleğine geri dönen Ela Yörüklü'nün Mesleği Nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar"ın Ezgi karakteri olarak tanınan Ela Yörüklü, oyunculuk kariyerinin ardından gerçek mesleği olan veterinerlik alanına geri döndü. Ela Yörüklü, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti, ancak şimdi mesleğine geri dönmüş durumda.

Ela Yörüklü, 2017 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmasıyla adını duyurdu. Ardından modellik ve oyunculuk kariyerine hızla adım attı. 2018 yılında TRT 1'de yayımlanan "Kalk Gidelim" dizisinde oyunculuğa ilk adımını atan Yörüklü, daha sonra Kanal D'nin popüler dizisi "Arka Sokaklar"da Ezgi karakterine hayat verdi.

ekran-goruntusu-2023-12-19-144954.jpg

Ela Yörüklü'nün Mesleği Nedir?

Ela Yörüklü, veterinerlik mesleğiyle yeniden ilgilenmeye başladı. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde eğitim aldıktan sonra mezun olan Yörüklü, veterinerlik diplomasını aldı. Bu mesleğe olan ilgisi ve tutkusu nedeniyle oyunculuktan ayrılarak veteriner olarak görev yapmaya başladı.

Ela Yörüklü, sosyal medya hesapları üzerinden özel hayatına dair paylaşımlar yaparak hayranlarıyla iletişimini sürdürüyor. Oyunculuğa veda edip veterinerlik mesleğine geri dönmesi, Yörüklü'nün hayvan sevgisi ve bu alandaki tutkusunu yansıtıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-19-145008.jpg

Ela Yörüklü'nün veterinerlik mesleğine geri dönmesi ve hayvanlarla ilgilenmesi, onun hayranlarının takdirini kazanıyor. Kendisi, bir röportajında hayvanlarla ilgilenmenin hayatı boyunca mutluluk ve haz verecek bir şey olduğunu ifade etmişti. Ela Yörüklü'nün veterinerlik alanındaki kariyeri başarılarla dolu geçmesi dileğiyle, hayvan sevgisi ve mesleki başarılarıyla tanınan bir isim olarak yoluna devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.