MasterChef'te ilk Şef Önlüğünü Tahsin Giydi! Peki Masterchef Ne Zaman Final Yapıyor… Tarih Belli Oldu!

MasterChef'te ilk Şef Önlüğünü Tahsin Giydi! Peki Masterchef Ne Zaman Final Yapıyor… Tarih Belli Oldu!
MasterChef All Star'da yarışmaların hız kesmeden devam ettiği bu heyecanlı sezonda, ilk şef önlüğünü Tahsin kazandı. Final için geri sayım başladı, heyecan dorukta!

MasterChef All Star'da finale doğru adım adım ilerlenirken, yarışmacılar arasındaki rekabet de giderek kızışıyor. MasterChef'in ilk oyununda yarışmacılar haşhaş kullanarak yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmak için ter döktüler.

Şefler, tabakları tek tek puanlayarak yarışmacıların kaderini belirledi. İlk oyunda Tahsin 19, Kıvanç 17,5, Esra 14,5, Sergen 18,5, Barbaros 20, Hasan 20,5, Eren ise 21 puan aldı.

MasterChef All Star'da İlk Şef Önlüğünü Tahsin Giydi: Final Yaklaşıyor!

İkinci turda ise konuk olarak ünlü şef Yoshizumi Nagaya katıldı. Yarışmacılar, Nagaya'nın Tai No Confit tabağını yapmak için yarıştılar. Gecenin sonunda Esra 33, Kıvanç 38,5, Sergen 45, Tahsin 50, Barbaros 42,5, Hasan 45, Eren ise 47 puanla tamamladı. Bu puanlarla, Tahsin yarışmada ilk şef önlüğünü giyen isim oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-26-111632.png

Tahsin, elde ettiği bu başarıyı, "Çok mutluyum. Böyle başarılı anlarda hemen geçmiş geliyor. Galiba benden bir şeyler oluyor," sözleriyle ifade etti. Bu gelişme, MasterChef All Star'daki diğer yarışmacılar için de büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yarışmanın finali yaklaşırken, heyecan dorukta ve yarışmacılar arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. MasterChef All Star'ın final tarihinin ne zaman olduğu ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-12-26-111614.png

Masterchef 2024 Ne Zaman Final Yapıyor!

MasterChef Türkiye'nin 2024 Ocak ayının ikinci haftasında biteceği öngörülüyor. Final tarihi detayları henüz açıklanmadı.

Bunun yanında Survivor All Star 2024 yayın tarihi belli oldu. İlk bölümü 1 Ocak 2024 pazartesi gününden itibaren TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.