Esra Erol'da Şok Eden Olay! Aldatıldıktan Sonra Sevgilisinin Bebeğini Emzirip Annelik Yaptı! İşte Skandal İitiraflar...

Esra Erol'da Şok Eden Olay! Aldatıldıktan Sonra Sevgilisinin Bebeğini Emzirip Annelik Yaptı! İşte Skandal İitiraflar...
Esra Erol'da Yasak Aşk Skandalı: Fatma Hanım, Aldatılma İddialarını ve Kocasının Sevgilisinin Bebeğini Emzirdiğini Anlattı!

Esra Erol'un programında izleyenleri şaşırtan bir olay gün yüzüne çıktı. 14 yıl evli olan Fatma Hanım, eşi Muhittin Bey'in kendisini Nezihe Özerçetin ile aldattığını iddia etti. Üç çocuk annesi Fatma Hanım, son çocuğunun planlanmadığını ve bu durumun evliliği kurtarma amaçlı olmadığını söyledi.

ekran-goruntusu-2023-12-27-155716.jpg

Fatma Hanım, eşinin Nezihe Hanım'la ilişkisini nasıl öğrendiğini anlattı. Nezihe Hanım'ın hamile olduğu dönemde eşinin sık sık ondan bilgi aldığını belirten Fatma Hanım, yılbaşı gecesi bu ilişkinin farkına vardığını ifade etti. Eşinin Nezihe Hanım'la Malatya'da gezdiğini ve Nezihe Hanım'ın eşi Kemal Gök ile fotoğraf çektirip, eşine "Hala yok" diyerek inkar ettiğini dile getirdi.

Ayrıca, Fatma Hanım, Nezihe Hanım'ın doğum yaptıktan sonra evine gelerek 9 gün kaldığını ve kendi bebeğini emzirmediğini, bu yüzden kendisinin Nezihe Hanım'ın bebeğini emzirdiğini anlattı. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Fatma Hanım, yaşadığı bu trajik olayların ardından eşinin Nezihe Hanım ile ilişkisini sonlandırdığını söyledi.

ekran-goruntusu-2023-12-27-155728.jpg​​​​​​​

Esra Erol'un programında ortaya çıkan bu şok edici itiraflar, izleyiciler arasında büyük bir etki yarattı. Fatma Hanım'ın anlattıkları, aile içi ilişkiler ve yasak aşkların karmaşık boyutlarını gözler önüne serdi. Bu olay, televizyon programlarında ele alınan gerçek hayat hikayelerinin ne kadar çarpıcı olabileceğini bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.