Serdar Ortaç'tan Hayranlarını Kahreden Sağlık Haberi Geldi! MS Hastalığı Yüzünden Ayağını Kaybedebilir!

Serdar Ortaç'tan Hayranlarını Kahreden Sağlık Haberi Geldi! MS Hastalığı Yüzünden Ayağını Kaybedebilir!
Türk pop müziğinin ünlü ismi Serdar Ortaç, MS hastalığı ile ilgili son durumunu paylaşarak hayranlarını endişelendirdi. Risk altında olduğunu belirten Ortaç, yaşadığı zorlukları ve mücadelesini anlattı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle sağlık durumuyla ilgili son açıklaması, hayranları arasında endişe yarattı. Uzun yıllardır Multiple Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden 53 yaşındaki ünlü sanatçı, hastalığın getirdiği güçlükler hakkında konuştu.

Son dönemde yaşadığı ataklar nedeniyle zorlandığını belirten Ortaç, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok. Daha önce 3 atak geçirdim ve bir sonraki atak çok daha tehlikeli olabilir. Ayağımı kaybetme riskim var." ifadelerini kullandı.

resim-2023-12-30-134442604.png

MS hastalığı, merkezi sinir sistemini etkileyen, kişiden kişiye değişebilen belirtilerle ortaya çıkan bir kronik durumdur. Kas güçsüzlüğü, denge bozukluğu, yürüme ve konuşma aksaklığı gibi çeşitli semptomlarla kendini gösterir. Ortaç'ın açıklamaları, bu hastalığın ciddiyetini ve etkilediği insanların yaşadığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi.

Ünlü sanatçının hayranları ve takipçileri, sosyal medya üzerinden destek mesajlarıyla Ortaç'a moral vermeye çalışıyorlar. Serdar Ortaç'ın sağlık durumu ve mücadelesi, özellikle MS hastalığına dikkat çekerek, bu konudaki farkındalığı artırmaya devam ediyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.