İbo Show Yılbaşı Özel Programı Konuklarında Kimler Var? İbo Show Yılbaşı Özel Saat Kaçta Başlayacak?

İbo Show Yılbaşı Özel Programı Konuklarında Kimler Var? İbo Show Yılbaşı Özel Saat Kaçta Başlayacak?
Star TV'nin sevilen programı İbo Show, 2024 yılbaşı özel bölümünde İbrahim Tatlıses'in ev sahipliğinde Türk müziğinin dev isimlerini ağırlıyor. Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Serdar Ortaç ve daha birçok ünlü sanatçı bu özel gecede sahne alacak.

Televizyon dünyasının merakla beklenen etkinliklerinden biri olan İbo Show'un 2024 yılbaşı özel bölümü için geri sayım başladı. Türk müzik dünyasının duayen ismi İbrahim Tatlıses, bu özel gecede birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. Programın konuk listesi, müzikseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.

İbo Show Yılbaşı Özel Programı Konuklarında Kimler Var?

Aleyna Tilki, son dönemde yaşadığı zorluklara rağmen İbo Show'un yılbaşı özel bölümünde yer alacak. Tilki, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündem olmuştu. Diğer konuklar arasında Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Şafak Sezer, İdo Tatlıses, Bülent Serttaş, Resul Dindar, Cenk Eren ve Norm Ender gibi Türk müziğinin sevilen isimleri bulunuyor.

resim-2023-12-30-135133832.png

İbo Show Yılbaşı Özel bölümü, 31 Aralık Pazar günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak. Programın fragmanı yayınlandığında, müzikseverlerin merakı daha da arttı. Bu özel gecede, Türk müziğinin farklı türlerinden sanatçıların performansları, izleyicilere unutulmaz bir yılbaşı akşamı vaat ediyor.

İbo Show'un yılbaşı özel bölümü, İbrahim Tatlıses'in benzersiz sunumu ve konukların muhteşem performansları ile 2024'e damga vurmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının bu önemli isimlerinin bir araya geldiği bu özel gece, müzikseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.