Acun Ilıcalı'nın Kızı Yasemin Ilıcalı'nın Tarzı Gündemde! '' Ne Ara Bu Kadar Büyüdün?''

Acun Ilıcalı'nın Kızı Yasemin Ilıcalı'nın Tarzı Gündemde! '' Ne Ara Bu Kadar Büyüdün?''
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 16 yaşındaki kızı Yasemin Ilıcalı, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla tarzıyla dikkat çekiyor. Genç yaşında bir moda ikonu olarak yükselen Yasemin, ünlü bir markanın kıyafetlerini giyerek beğeni topladı

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı, iddialı tarzıyla sosyal medyada gündeme geldi. 16 yaşındaki Yasemin, yaptığı paylaşımlarla adeta bir moda ikonu olma yolunda ilerliyor. Ünlü bir markanın kıyafetlerini tercih eden Yasemin, genç yaşta dikkat çeken bir tarza sahip.

ekran-goruntusu-2024-01-11-151214.jpg

Yasemin Ilıcalı'nın paylaşımları, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Takipçileri, Yasemin'in fotoğraflarına yorum ve beğenilerle destek verdi. Genç Yasemin, hem stil hem de güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-11-151250.jpg

Öte yandan, 4 kız babası olan Acun Ilıcalı, 2020 yılında dede olmuştu. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ve eşi Efe Ceyhun, dünyaya gelen kızlarına Begüm adını vermişlerdi. Acun Ilıcalı'nın aile hayatı ve kızlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar, sık sık gündeme geliyor.

Yasemin Ilıcalı'nın bu son tarzıyla ilgili paylaşımları, ünlü televizyoncunun kızı olarak daha fazla dikkat çekmesine neden oldu. Yasemin'in modaya olan ilgisi ve tarzı, genç yaşta adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.