Pursaklar’da Kadınlara Özel Regaip Kandili Programı

Pursaklar’da Kadınlara Özel Regaip Kandili Programı
Pursaklar Belediyesi tarafından, üç ayların başlangıcını müjdeleyen, Recep ayının ilk manevi günü olan Regaip Kandili vesilesiyle hanımlara yönelik kandil programı düzenlendi.

Her yaştan ve her kesimden insanın hayatına dokunan önemli çalışmalara imza atan Pursaklar Belediyesi, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle Hanım Evleri kursiyerleri ve ilçe kadınlarının yoğun katılım gösterdiği program düzenledi.

İlçe müftülüğünde görevli Vaize Yasemin Yılmaz hocanın sunumuyla Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sohbet programında, Regaip Kandil’inin önemi anlatılırken yapılması gereken ibadetlerle ilgili bilgiler verilerek, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler söylendi.

‘‘Allah, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin’’

Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle hanımlara yönelik Regaip Kandili programı düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Şükür, dua ve tefekkür vesilesi olan bu mübarek gecenin; Ülkemize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Allah, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin. Rabbim hepimizi sağlık, sıhhat içerisinde Ramazan’a eriştirmeyi nasip etsin’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.