Pursaklar’ın Genç Kampçıları Çanakkale Yolcusu

Pursaklar’ın Genç Kampçıları Çanakkale Yolcusu
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin farklı sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunabilmeleri için 14-18 yaş arası genç kızları, Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına uğurladı.

Yaz Konserleri, Gençlik Konserleri, müzik kursları, tiyatro atölyeleri, Basın Akademisi, Gençlik Akademisi, Kitap Günleri, Halk Oyunları vb. kültürel, sanatsal ve sportif birçok farklı organizasyonla genç dimağlara dolu dolu bir 5 yıl yaşatan Başkan Ertuğrul Çetin, Gençlik Kampı organizasyonları ile gençlerin okul streslerini üzerlerinde atmalarını sağlıyor.

‘‘Yolları açık olsun’’

Doğa gezileri, çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günler geçirmeleri için genç kızları Gençlik Kampına gönderdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Okul stresi ve günlük streslerden biraz olsun uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirerek, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen 364 genç kızımızı Çanakkale Kampına uğurladık. Gençlik kampına giden kardeşlerimiz çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle bol bol eğlenme fırsatı bulacak. Hepsi çok mutlu ve heyecanlı. Aileleri ile birlikte sağ salim gidip gelmeleri için dua ettik. Yolları açık olsun’’ dedi

Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına giden 14-18 yaş aralığındaki genç kızlar, 4 gün boyunca Medeniyet ve Tarih Kültür Gezileri kapsamında; Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Şehitlik Abidesi, 57.Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Ağdere Kızılay Müzesi, Büyük Anafarta Şehitliği, Bigalı Köyü Atatürk Evi, Seyit Onbaşı Hilal-i Ahmer Müzesi gibi birçok tarihi noktayı yakından görme ve tanıma fırsatı bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.