Esra Erol'da Skandal! ''Beni Pavyondan Kurtarın'' Diyerek Ağladı! Esra Erol Gözyaşlarına Boğuldu!

Esra Erol'da Skandal! ''Beni Pavyondan Kurtarın'' Diyerek Ağladı! Esra Erol Gözyaşlarına Boğuldu!
Esra Erol'un programında 18 yaşındaki Seda Nur'un hüzünlü hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. Genç kadın, zorlu yaşam mücadelesi ve ailesiyle yaşadığı sıkıntıları gözyaşları içinde anlattı.

ATV'nin reyting rekortmeni programı "Esra Erol'da" her hafta farklı ve etkileyici hikayelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son bölümde, 18 yaşındaki Seda Nur isimli genç bir kadının dramı izleyicilerin yüreklerini sızlattı. Seda Nur, henüz 8 yaşındayken annesi tarafından terk edilmiş ve sonrasında yaşadığı zorlukları, Esra Erol ve izleyicilerle paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-01-27-150717.jpg

Seda Nur, babasının yeni evliliği ve üvey annesinin baskıları sonucunda 16 yaşında kendisinden yaşça büyük bir adamla evlendirildiğini anlattı. Boşanmasının ardından hayatını idame ettirebilmek için pavyonda çalışmaya başlayan genç kadın, "Ben o yaşlı adamların yanında oturmak zorunda mıyım? Ben bunların hiçbirini hak etmedim" diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Programın en duygusal anlarından biri, Esra Erol ve ekibinin Seda Nur'un 8 yaşındayken terk eden annesi Songül'ü bulduğu ancak annesinin kızıyla görüşmek istemediği haberini aldığı zamandı. Bu durumu öğrenen Seda Nur, "Ben istedim ki düzenli bir hayatım, sıcak bir yuvam olsun. Biraz sevgi göreyim istedim. Hiç mi vicdanın yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

ekran-goruntusu-2024-01-27-150728.jpg​​​​​​​

Seda Nur'un hikayesi, Esra Erol'un programında duygusal anlara sahne olurken, aynı zamanda izleyiciler arasında büyük bir empati uyandırdı. Seda Nur'un yaşadığı zorluklar ve ailesiyle yaşadığı sıkıntılar, toplumsal sorunlara dikkat çekerek, birçok kişinin yüreğini burktu. Bu hikaye, Esra Erol'un programının sadece eğlence amaçlı olmayıp, toplumsal meselelere de ışık tuttuğunun bir kanıtı olarak görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum