Kısmetse Olur Eski Yıldızı Cansel Çördük Göğüslerini Bantlayarak Paylaştı! Sosyal Medya Çalkalandı!

Kısmetse Olur Eski Yıldızı Cansel Çördük Göğüslerini Bantlayarak Paylaştı! Sosyal Medya Çalkalandı!
Kısmetse Olur'un yıldızı Cansel Çördük, Instagram'da verdiği cesur pozlarla gündemi sallıyor. Estetik değişimi ve stil sahibi paylaşımlarıyla hayranlarını şaşırtan Çördük, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Kısmetse Olur programıyla tanınan ve son yıllarda yaptığı estetik değişikliklerle adeta yeniden doğmuş gibi görünen Cansel Çördük, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Çördük, Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaştığı cesur pozlarıyla hayranlarını şaşırttı. 472 bin takipçisi olan Çördük, göğüslerinin üzerine bant detaylı bir bluz giyerek dikkat çekici bir görünüm sergiledi.

ekran-goruntusu-2024-01-30-134811.jpg

Bu paylaşımlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve Çördük'ün pozları, takipçilerini hayrete düşürdü. Bazı takipçileri tarafından cesur bulunan bu pozlar, aynı zamanda bazılarından tepki de aldı. Cansel Çördük, Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla da akıllara kazınmıştı. Programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınan Çördük, şimdilerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

ekran-goruntusu-2024-01-30-134821.jpg​​​​​​​

Güzellik ve stil konusunda kendini sürekli yenileyen Çördük, cesur ve iddialı tarzıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmiş durumda. Onun bu paylaşımları, hem hayranlarını etkilemeye devam ediyor hem de sosyal medyada geniş bir yankı buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.