The Simpsons 2024 seçim sonucunu açıkladı! Bunu da bilirse yok artık... Trump detayı şok etti!

The Simpsons 2024 seçim sonucunu açıkladı! Bunu da bilirse yok artık... Trump detayı şok etti!
Simpsons, Geleceği Tahmin Yeteneğiyle Yine Şaşırttı: 2024 ABD Seçimlerinde Trump'ın Galibiyetini Öngörüyor, Ardından Bir Kadın Başkanın Sinyalini Veriyor!

ABD'nin en uzun soluklu dizisi olan Simpsons, geçmişte birçok büyük olayı önceden tahmin ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu kez de 2024 ABD seçimlerine dair yapılan bir göndermeyle gündeme oturdu. Dizi, izleyicileri bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Simpsons'ın son bölümlerinden birinde, 2024 ABD seçimlerinin galibi olarak Donald Trump'ın görüldüğü sahne dikkat çekti. Ancak bu sadece bir başlangıçtı. Dizi, Trump'ın seçim galibiyetinin ardından ABD'de bir kadın başkanın göreve geleceği şeklinde bir ima da bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-03-162621.jpg

Bu iddia hızla sosyal medyada gündem haline geldi ve izleyiciler, Simpsons'ın bu tahmininin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak etmeye başladı. Dizi, geçmişteki kehanetleriyle sıkça konuşulmuştu ve bu kez de gelecekteki siyasi olaylara dair ilginç bir öngörüde bulunarak yeniden dikkatleri üzerine çekti. 2024 ABD seçim sonuçlarına dair bekleyiş, Simpsons hayranları ve izleyicileri için büyük bir merak kaynağı haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.