Esra Ezmeci'nin Programında Skandal Olay! Evliyken Başkası İle Nişanlanmış! İşte Detaylar...

Esra Ezmeci'nin Programında Skandal Olay! Evliyken Başkası İle Nişanlanmış! İşte Detaylar...
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'deki "Yeni Baştan" programına katılan bir kadının, 14 yıllık eşinin kendisini aldattığını ve başka biriyle nişanlandığını itiraf etmesi şoke etti.

Esra Ezmeci'nin sunduğu "Yeni Baştan" programı, her bölümde olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Programın bu bölümünde, Canan Hanım isimli katılımcının itirafı herkesi derinden etkiledi. 14 yıllık evli ve iki çocuk annesi olan Canan Hanım, eşiyle yaşadığı sorunları ve aldığı şok itirafı Esra Ezmeci ve izleyicilerle paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-10-145416.jpg

Eşinin kendisini bir başkasıyla aldatıp nişanlandığını anlatan Canan Hanım'ın hikayesi, stüdyoda ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Romantik bir akşam yemeği hazırlayarak ilişkilerini düzeltmeye çalıştığını anlatan Canan Hanım, eşinin geç saatte eve gelip kendisini istemediğini ve başka biriyle nişanlandığını açıklamasıyla hayatının en büyük şokunu yaşadığını dile getirdi.

Esra Ezmeci, Canan Hanım'ın bu acı itirafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve durumu teyit etmek için bir kez daha sordu. Canan Hanım'ın "Evet, daha önce şüphelerim vardı ama o gece her şeyi öğrendim" yanıtı üzerine, Ezmeci önemli tavsiyelerde bulundu. Ezmeci, fedakarlık yaparak karşı tarafın sevgisini kazanmaya çalışmanın, kişinin kendi değerini düşürdüğünü ve karşı tarafın gözünde değersizleştiğini vurguladı. Ezmeci, Canan Hanım'a özgüvenini yükseltmesi, kimseye yüzde yüz güvenmemesi ve kimseyi yüzde yüz sevmemesi önerisinde bulundu.

resim-2024-02-10-145458842.png​​​​​​​

Bu itiraf ve Esra Ezmeci'nin önerileri, ilişkilerde yaşanan güven sorunları ve aldatma gibi zorlu konuların üstesinden gelme yollarını arayan pek çok izleyici için önemli bir ders niteliği taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.