Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a Espirili Gönderme! ''Ben 50 Bin TL Verip Gülemem''...

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a Espirili Gönderme! ''Ben 50 Bin TL Verip Gülemem''...
Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena'daki gösterisi öncesi yaptığı açıklamada, Cem Yılmaz'ın gösteri biletlerinin 50 bin TL'ye satılması üzerine esprili bir göndermede bulundu.

Komedi dünyasının sevilen isimlerinden Yasemin Sakallıoğlu, 'Doğru Koca Nasıl Seçilir' adlı gösterisiyle Ülker Sports Arena’da 10 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Gösteri öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sakallıoğlu, büyük bir kalabalığın karşısına çıkmanın heyecanını ve bu anı hayal ettiğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-02-10-161017.jpg

Konu Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi CMXXIV'e ve bilet fiyatlarının karaborsada 50 bin TL'ye ulaşmasına geldiğinde, Sakallıoğlu esprili bir dille düşüncelerini paylaştı. "İnsanlar izlemek istiyor ama bir şeye 50 bin lira vermek nedir? Ne olacak o gösteriyi izleyince merak ediyorum. Ben 50 bin lira verip gülemem. Kimse de beni güldüremez," diyen Sakallıoğlu, mizah anlayışıyla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-10-161042.jpg​​​​​​​

Yasemin Sakallıoğlu'nun bu yorumu, komedi ve mizah dünyasındaki fiyatlandırmalar üzerine bir eleştiri olmasının yanı sıra, kendi gösterisine gösterilen ilgiye ve bilet fiyatlarına dair bir gönderme olarak da değerlendirildi. Sakallıoğlu'nun "Benim gösterime 50 bin lira verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim" şeklindeki esprisi, sempatik ve mütevazi tavırlarını ortaya koyarken, komedi dünyasında fiyat ve değer ilişkisine dair ilginç bir perspektif sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.