THY'da Ucuz bilet kampanyası başladı! Yurt İçi Uçuşlar 799 TL'den Başlıyor!

THY'da Ucuz bilet kampanyası başladı! Yurt İçi Uçuşlar 799 TL'den Başlıyor!
Türk Hava Yolları, Ramazan ayına özel düzenlediği kampanyayla, yurt içi uçuşlarını ekonomik fiyatlarla sunuyor. 15-16 Şubat tarihlerinde alınan biletler için, 1 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında yapılacak uçuşlar sadece 799 TL'den başlayan fiyatlarla.

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını, seyahat severlerle paylaşmak amacıyla cazip bir kampanya başlattı. 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde alınan biletlerle gerçekleştirilecek, 1 Mart 2024 - 4 Nisan 2024 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlar için özel fiyatlar sunuluyor.

THY'da Ucuz bilet kampanyası başladı!

Yurt içi uçuşlarda ekonomi sınıfı tek yön biletlere 799 TL'den başlayan fiyatlarla ulaşılabilecek. Bu özel kampanya, yolculara Ramazan ayında sevdikleriyle bir araya gelme ya da Türkiye'nin dört bir yanını keşfetme fırsatı sunuyor.

Kampanya, THY'nin İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt uçuşları için geçerli olacak. Ancak, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşlar ve Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlar, THY codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşları bu kampanya dışında tutuluyor. Bu, yolcuların kampanyadan yararlanırken seyahat planlarını buna göre yapmaları gerektiğini gösteriyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, rezervasyon ve biletleme işlemlerini aynı anda tamamlamaları gerekiyor. Bu, kampanyanın sınırlı süreliğine ve koltuk kapasitesine bağlı olduğunu ve ilgilenen yolcuların hızlı davranmaları gerektiğini vurguluyor. Kampanya kapsamında sunulan 799 TL'lik özel fiyat, EcoFly ücret sınıfında geçerli olacak ve bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında hızlı hareket etmeleri gerekecek.

THY'nin bu özel Ramazan kampanyası, hem ekonomik fiyatlarla seyahat etmek isteyenler için harika bir fırsat sunuyor hem de Ramazan ayının manevi atmosferini farklı şehirlerde yaşama imkanı veriyor. Yolcular, bu kampanya sayesinde Türkiye'nin birbirinden güzel şehirlerini keşfetme ve Ramazan ayının ruhunu farklı kültürlerle birleştirme şansı bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.