Hadise'nin Bayram Konserlerinde Kazanacağı Para Dudak Uçuklattı! Milyon TL'ler Havada Uçuşuyor!

Hadise'nin Bayram Konserlerinde Kazanacağı Para Dudak Uçuklattı! Milyon TL'ler Havada Uçuşuyor!
Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs, Antalya ve Bodrum'da sahne alacak olan ünlü şarkıcı Hadise, toplamda 15 milyon TL ücretle gündeme oturdu. Sahne performansları kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Hadise, bu bayram ücretiyle dudak uçuklatıyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken ünlü isimlerin sahne programları da netleşmeye başladı. Bu isimlerden biri de her daim gündemde kalmayı başaran popüler şarkıcı Hadise. Şarkıcının Ramazan Bayramı'nda vereceği konserler ve bu konserlerden elde edeceği ücret, hayranlarının yanı sıra genel kamuoyunun da dikkatini çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-19-153723.jpg

Posta gazetesinin haberine göre, Hadise bu bayram Kıbrıs, Antalya ve Bodrum olmak üzere üç farklı mekanda sahne alacak. Bu konserlerden elde edeceği toplam ücretin ise dudak uçuklatan bir rakam olan 15 milyon TL olduğu belirtiliyor.

Hadise, sahne performanslarıyla olduğu kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Sahne tarzlarıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı, bu bayram kazanacağı ücretle bir kez daha müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

resim-2024-02-19-153815765.png​​​​​​​

Ünlü şarkıcı, kazanacağı bu büyük ücretle, müzik sektöründe en çok kazanan isimler arasındaki yerini koruyor. Hadise'nin sahne alacağı mekanlar ve bu konserler için gösterdiği performans, hayranlarının yanı sıra müzik severlerin de merak konusu. Şarkıcının Ramazan Bayramı'ndaki performansları şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.