Podolski Futbolu Bıraktıktan Sonra Dönerci Olup Milyoner Oldu! Türk Ticaret Zekası İle Alman Disiplinin Birleşimi!

Podolski Futbolu Bıraktıktan Sonra Dönerci Olup Milyoner Oldu! Türk Ticaret Zekası İle Alman Disiplinin Birleşimi!
Galatasaray'ın eski yıldızı Lucas Podolski, futbol kariyerinin yanı sıra kurduğu döner zinciri ve dondurma markasıyla milyonlarca lira kazanarak gıda sektöründe de başarıya ulaştı.

Galatasaray’ın eski Alman yıldızı Lucas Podolski, futbol sahalarındaki başarısını gıda sektörüne de taşıdı. 2015-2017 yılları arasında Türk futbolunun kalbi olan Galatasaray'da top koşturan Podolski, futbol kariyerinin ardından sıradışı bir iş alanına yönelerek Almanya’da döner zinciri ve dondurma markası kurdu. İlk şubesini 2018 yılında açan Podolski, kısa sürede "Mangal Dünyası" markası altında Almanya genelinde 30’a yakın şube açarak dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-27-134334.jpg

Cumhuriyet gazetesinde yer alan bilgilere göre, dünyaca ünlü futbolcunun şu anki serveti 180 milyon sterlini (yaklaşık 7 milyar TL) buluyor. Bu servetin büyük bir kısmı futbol kariyerinden elde edilirken, Podolski’nin gıda sektöründeki başarılı girişimleri de dikkat çekiyor.

Podolski’nin döner zincirinde verdiği pozlar, futbol hayranlarını şaşırtırken, bu alandaki başarısı ve hırslı ilerleyişiyle de takdir topluyor. Şu anda Polonya'nın Gornik Zabrze takımında futbola devam eden Podolski, iş dünyasında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-02-27-134345.jpg​​​​​​​

Gıda sektöründeki bu sıradışı başarı hikayesi, Podolski'nin sadece futbol sahalarında değil, iş dünyasında da ne kadar yetenekli ve başarılı olduğunu gösteriyor. Futbol kariyerindeki başarılarının yanı sıra, girişimcilik ruhuyla da gençlere ilham veren Podolski, kazandığı parayla da herkesi şaşırtıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.