Beyazıt Öztürk Sonunda Açıkladı! Nisan Ayında Başlıyoruz! İşte Beyaz Show'un Başlama Tarihi!

Beyazıt Öztürk Sonunda Açıkladı! Nisan Ayında Başlıyoruz! İşte Beyaz Show'un Başlama Tarihi!
Uzun bir aradan sonra Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un nisan ayında yeniden başlayacağını duyurdu. Öztürk, programın tam tarihini ve beklenen sürprizlerini de yakında açıklayacağını belirtti.

Türk televizyon tarihinin en sevilen talk show programlarından biri olan Beyaz Show, uzun bir aranın ardından nisan ayında ekranlara geri dönüyor. Programın sevilen sunucusu Beyazıt Öztürk, yürüyüş yaparken görüntülendiği sırada bu müjdeli haberi verdi.

Acun Ilıcalı'nın katıldığı bir YouTube programında verdiği ipuçlarının ardından, Beyazıt Öztürk de Beyaz Show'un geri döneceğini doğruladı. Öztürk, çekimlerin nisan ayında başlayacağını ve programın tam tarihini ve sürprizlerini yakında açıklayacağını belirtti.

beyazit-ozturk-ten-beyaz-show-mujdesi-nisan-16891847-445-m.jpg

Beyazıt Öztürk, program hakkında yapılacak yenilikler ve sürprizlerle ilgili de ipuçları verdi. Daha önceki açıklamalarında, programın içeriğini yenileyerek, izleyicilerin "Yine mi aynı şeyler" demeyeceği bir format üzerinde çalıştıklarını ifade etmişti. Öztürk, Beyaz Show'un bıraktığı yerden daha da güçlü bir şekilde geri döneceğini ve izleyicilere saygı göstermek amacıyla en değerli içerikleri sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Beyaz Show'un geri dönüşü, programın sadık izleyici kitlesi tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Beyazıt Öztürk'ün liderliğindeki ekip, nisan ayında başlayacak olan yeni sezon için hazırlıklara devam ediyor. Programın tam tarihini ve sürpriz konuklarını içeren detaylar, yakın zamanda açıklanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.