Altın Yatırımcıları Dikkat! İslam Memiş'ten Kritik Uyarı Geldi! Gram Altın Rekor Peşinde!

Altın Yatırımcıları Dikkat! İslam Memiş'ten Kritik Uyarı Geldi! Gram Altın Rekor Peşinde!
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli ipuçları vererek, mart ayını ve yaz aylarını işaret etti. Gram altının yeni rekor seviyelerini test edeceğini belirten Memiş, yıl sonu için de 3000 TL beklentisini dile getirdi.

Altın yatırımı konusunda yatırımcılarının dikkatle takip ettiği isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özellikle elinde altın bulunan yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Yaptığı son değerlendirmelerde mart ayını işaret eden Memiş, gram altın fiyatlarının yeni rekor seviyeleri test edeceğini öngördüğünü ifade etti.

Son dönemde rekor seviyelere ulaşan gram altın fiyatlarındaki hareketlilik, yatırımcıların gözünü kulağını piyasalara çevirmesine neden oldu. Memiş'in Youtube kanalında yaptığı açıklamalara göre, ons altın şu anda 2050 dolar seviyesinde ve bu hafta 2068 dolar seviyesinin test edilip edilmeyeceği merak konusu. Memiş, ons altında 2050 dolar seviyesinin üzerinde haftalık kapanış yapılması durumunda yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini belirtti.

Gram altın fiyatlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Memiş, "Elinde altın bulunduran arkadaşlarımıza yine sabırla beklemelerini söylüyorum. Mart ayının sonuna kadar beklediğimiz 2150 TL seviyesiyle ilgili beklentimiz devam etmekte" dedi. Memiş, yaz aylarında 2500-2700 TL, yılın son çeyreğinde ise 3000 TL seviyesine ulaşılacağını öngördüğünü ifade etti.

Yatırımcılara sabırlı olmaları ve varsa altın alımına devam etmeleri tavsiyesinde bulunan Memiş, ons altında yaşanabilecek geri çekilmelere rağmen dolar kurunun mart ayında 32 TL seviyesinin üzerine yerleşeceği için gram altının yeni rekorlar test edeceğini belirtti. Memiş'in bu değerlendirmeleri, altın yatırımcıları için önemli bir yol gösterici olarak kabul ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.