Ünlü Şarkıcı Lara'nın Son Halini Görenler Şoka Uğradı! ''Ne Kadar Değişmişsin'' Yorumları Geldi!

Ünlü Şarkıcı Lara'nın Son Halini Görenler Şoka Uğradı! ''Ne Kadar Değişmişsin'' Yorumları Geldi!
Ünlü şarkıcı Lara, geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bir dönüşüm geçirdi. Son halini görenler, Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye olan benzerliğiyle şaşkınlığını gizleyemedi!

Şarkıcı Lara, estetik operasyonlarla adeta bir yıldızın parlamasına benzeyen bir değişim geçirdi. Kırıkkaleli asıllı ünlü isim, son zamanlarda dudaklarının küçültülmesi gibi cesur adımlar atarak dikkatleri üzerine çekti. 45 yaşına giren Lara, müzik kariyerindeki başarılarına ek olarak, estetik değişimiyle de gündemden düşmüyor.

728xauto.webp

Geçtiğimiz aylarda İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile hayatını birleştiren Lara, evliliğinin yanı sıra estetik operasyonlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle dudaklarının küçültülmesiyle adeta yeniden doğan Lara, şaşırtıcı bir benzerlikle Hollywood'un ünlü yüzlerinden biri olan Angelina Jolie'ye benzetiliyor.

728xauto-1.webp​​​​​​​

Sosyal medyada paylaşılan son görüntüleriyle büyük ilgi toplayan Lara, müzik dünyasındaki başarısının yanı sıra estetik değişimiyle de adından söz ettiriyor. Görenler, ünlü şarkıcıyı Angelina Jolie'ye benzeterek şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.