Acun Ilıcalı'dan Flaş Sözler Tartışma Yaratabilir! alışma Saatleri 10.30'da Başlamalı! 06.00'da Yola Çıkmaya Gerek Yok!

Acun Ilıcalı'dan Flaş Sözler Tartışma Yaratabilir! alışma Saatleri 10.30'da Başlamalı! 06.00'da Yola Çıkmaya Gerek Yok!
Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşan Acun Ilıcalı, çalışma saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini savunarak, sabah erken saatlerde seyahat etmenin gerekliliğini sorguladı.

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı, Antalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada çalışma dünyasına dair çarpıcı önerilerde bulundu. "Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak" temasıyla gerçekleştirilen forumda gençlerle bir araya gelen Ilıcalı, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışma rutininin verimsiz olduğunu dile getirdi.

Ilıcalı, "Sabah 06.00'da uyanmak zorunda olmamızın bir anlamı yok. Teknolojinin sunduğu imkanlarla birçok işi evden ya da uzaktan yapabiliriz. Hastaneler ve eczaneler gibi bazı meslekler için erken saatlerde çalışmak gerekebilir, ancak normal çalışma saatlerinin 10.30'da başlaması hem verimliliği artırır hem de insanların daha dinç hissetmelerini sağlar," dedi.

ghsgy2vxgaa6tp0-277b.webp

Yapımcı, ayrıca gençlere büyük riskler almamaları konusunda tavsiyede bulunarak, kendi kariyer yolculuğunu örnek gösterdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim ise Ilıcalı'yı Türkiye'nin fahri büyükelçisi olarak nitelendirerek, kültür ve spor diplomasisine katkılarını övdü.

Ilıcalı'nın bu önerisi, çalışma saatleri ve verimlilik üzerine yeni bir tartışma başlatırken, değişen dünya düzeninde esnek çalışma saatlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.