Dilber İçin ''Pavyon Turları'' Başlıyor! Fiyatlar Dudak Uçuklatıcı Cinsten! İşte Detaylar...

Dilber İçin ''Pavyon Turları'' Başlıyor! Fiyatlar Dudak Uçuklatıcı Cinsten! İşte Detaylar...
Ekranların sevilen dizisi İnci Taneleri'ndeki 'Dilber' karakterinin pavyon dansları, sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Pavyon fiyatlarının artışıyla birlikte 'pavyon turları' düzenlenmeye başlandı, tur fiyatları ise 10 bin TL'den başlıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünü üstlendiği ve senaryosunu yazdığı İnci Taneleri dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakteri, performansı ve özgün dans sahneleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Dilber karakterinin pavyon dansları, izleyiciler arasında bir fenomene dönüşmüş durumda. Hazar Ergüçlü'nün başarılı performansı, karakterin giydiği elbisenin satışa sunulmasına ve dansı için kurslar açılmasına kadar giden bir etki yarattı. Şimdi ise dizinin çekildiği pavyon, hayranları tarafından ziyaret edilmek üzere turlar düzenlenmeye başlandı.

kapak-164025.jpg

Mart ayının tüm kontenjanının şimdiden dolduğu bu turların, en ucuz fiyatının 10 bin TL'den başladığı açıklandı. Nisan ayı için ise sınırlı sayıda yer kaldığı duyuruldu. Dizi hayranlarına özel bu turlar, "Ne Dilber, Ne Behzat Ç. gözlerim açık gider pavyonu görmezse" diyenleri hedef alıyor.

Dilber karakterinin yarattığı bu büyük ilgi, dizinin popülerliğini daha da artırırken, pavyon turlarının bu denli ilgi görmesi sosyal medyada çeşitli tartışmalara neden oldu. Dizi hayranları arasında, bu turların etik olup olmadığı konusunda fikir ayrılıkları yaşanıyor. Ancak bir yandan da dizinin bu özgün etkinliklerle hayranlarını bir araya getirmesi ve onlara unutulmaz deneyimler sunması takdir topluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.