Gülse Birsel'den Hayranlarını Sevindirecek Haber! O Projenin İkincisi Yolda, Geliyor... İşte Detaylar!

Gülse Birsel'den Hayranlarını Sevindirecek Haber! O Projenin İkincisi Yolda, Geliyor... İşte Detaylar!
Sevilen senarist ve oyuncu Gülse Birsel, "Aile Arasında" filminin devamı için kolları sıvadığını açıkladı. Birsel, gelecek sezona yeni projeleriyle dönme sözü verdi.

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen ismi Gülse Birsel, önceki akşam katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Avrupa Yakası", "Yalan Dünya" ve "Jet Sosyete" gibi unutulmaz projelere imza atan Birsel, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Kendi senaryosunu yazdığı ve büyük beğeni toplayan "Aile Arasında" filminin devam filmi üzerinde çalıştığını duyurdu.

11205-l3ie.webp

Gelecek sezon izleyici ile buluşmayı hedeflediğini belirten Birsel, "Aile Arasında 2'yi yazıyorum. Ne zaman izleyici karşısına çıkacağız bakalım. Senaryo bitsin, ondan sonra döneceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Birsel bir yandan da yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını ve bu projenin iki televizyon kanalı ile dijital platformlar tarafından ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.

Gülse Birsel, projelerinin yoğunluğuna rağmen hayranlarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor. "Aile Arasında 2"nin yanı sıra yeni bir dizi projesiyle gelecek sezona damgasını vurmayı hedefleyen usta senarist ve oyuncu, Türk eğlence sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. Birsel'in açıklamaları, takipçileri arasında büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.