Serenay Sarıkaya’dan Sevgilisi Mert Demir’e Emoji Dolu Yorum: Aşk Dolu İfadelerle Sosyal Medyayı Salladı

Serenay Sarıkaya’dan Sevgilisi Mert Demir’e Emoji Dolu Yorum: Aşk Dolu İfadelerle Sosyal Medyayı Salladı
Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in sahne performansı videosuna bıraktığı erime, ateşli kalp ve gül emojileri ile aşkını dile getirdi. Ünlü çiftin bu tatlı etkileşimi, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Mert Demir’in aşkı, sosyal medya paylaşımlarıyla adeta pekişiyor. Sarıkaya, Demir’in son paylaşımına yaptığı yorumla bir kez daha aşkını gözler önüne serdi.

Bali tatilinden döndükten sonra Demir’in konserine koşan Sarıkaya, sosyal medya hesabından da sevgilisine destek olmaya devam ediyor. Demir'in sahneye çıkışını gösteren videoya bıraktığı erime, ateşli kalp ve gül emojileri, çiftin tatlı etkileşimini gözler önüne serdi. Ünlü oyuncunun bu yorumu, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

3668174-4705d6e911aeed83a2284347327d5cd6.jpg

Mert Demir, müzik kariyerindeki başarılı işleriyle adından söz ettirirken, son dönemde bıyıklarını keserek değiştirdiği imajıyla dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcının yeni görünümü, hayranları tarafından oldukça beğenilirken, sevgilisi Sarıkaya’dan da beğeni ve destek geldi.

Sarıkaya ve Demir çiftinin sosyal medyada sergilediği bu aşk dolu etkileşimler, hayranlarını memnun ediyor ve çiftin her adımını yakından takip etmelerini sağlıyor. İkilinin birbirlerine olan sevgisi ve desteği, takipçileri tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılanıyor.

65ee05d0511571effe828345.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.