Ramazan Ayının Huzur İklimi Pursaklar’da Yaşanıyor

Ramazan Ayının Huzur İklimi Pursaklar’da Yaşanıyor
Ramazan ayının manevi iklimini 7'den 70'e herkese hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde birbirinden güzel etkinliklerle, ilçe halkına keyifli anlar yaşatmaya başladı.

Göreve geldiği günden bu yana her Ramazan ayında tüm vatandaşlara hitap eden programlar düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayının ilk günü itibari ile Pursaklar Yaşam Merkezi’nde başlayan ve büyük ilgi gören Pursaklar’da Ramazan etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘‘7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşıyor’’

Ramazan ayının huzurunu ve bereketini tüm vatandaşlarla birlikte yaşamaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimizle hemsehrilerimize ve çocuklarımıza unutulmaz bir Ramazan yaşatmaya başladık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşıyor. Etkinliklerimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her akşam her yaşa hitap etmeye devam edecek olan programlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum’’ dedi.

Yaşam Merkezine gelen vatandaşlar, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak düzenlenen etkinliklerde huzur dolu dakikalar geçirirken, çocuklar da birbirinden farklı atölyelerde gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.

Ramazan boyunca etkinlikler; Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Karşıyaka Mahalle Konağı ve Sirkeli Mahalle Konağı olmak üzere 5 farklı yerde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.