Cem Yılmaz'ın Mal Varlığı İtirafları! Oğluna Verdiği Tavsiye Magazin Gündemine Damga Vurdu

Cem Yılmaz'ın Mal Varlığı İtirafları! Oğluna Verdiği Tavsiye Magazin Gündemine Damga Vurdu
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın mal varlığı hakkında yaptığı açıklama ve eski eşi Ahu Yağtu'ya gönderme niteliğindeki sözleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya az nafaka ödemek için açtığı davada istediği sonucu alamamış ve yaklaşık 190 bin lira nafaka ödemeye devam etmek zorunda kalmıştı. Ancak Yılmaz'ın bu durumu gösterisinde esprili bir şekilde dile getirmesi, magazin gündeminin ana konularından biri haline geldi.

640xauto-2-001.webp

Müge Dağıstanlı'nın , Cem Yılmaz gösterisinde eski eşi Ahu Yağtu'dan kalan bir yarasını ti'ye aldı. Yılmaz, oğlu Kemal'in kendisine internetten mal varlığının 20 milyon dolar olduğuna dair bir haber okuduğunu söyledi. Bunun üzerine oğluna "Baba doğru mu?" diye sorduğunu belirten Yılmaz, "Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme" diye uyardığını aktardı. Ünlü komedyen, gönderme niteliğindeki bu sözleriyle dikkatleri üzerine çekti ve gülüşmelere neden oldu.

Cem Yılmaz'ın boşanma sürecinde Ahu Yağtu'ya bıraktığı mal varlığı da magazin dünyasında sıkça konuşulmuştu. Boşanma sonrasında Yağtu'ya Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye'de üç gayrimenkul ve 500 bin dolar verdiği biliniyordu.

Cem Yılmaz'ın esprili dili ve eski eşiyle olan ilişkisine dair yaptığı bu açıklamalar, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı ve hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.