Derya Uluğ'dan Oyunculuk Açıklaması! "Teklif Gelirse Kapımı Kapatmam!"...

Derya Uluğ'dan Oyunculuk Açıklaması! "Teklif Gelirse Kapımı Kapatmam!"...
Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, oyunculuğa olan ilgisini açıkladı ve gelecek tekliflere açık olduğunu belirtti.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, oyunculuğa olan ilgisini ve hevesini dile getirerek, gelecek tekliflere açık olduğunu ifade etti. Konuk olduğu Kral Müzik YouTube kanalında çocukluk hayalinden bahseden Uluğ, küçük yaşlardan itibaren tiyatro deneyimleriyle oyunculuğa olan merakını ortaya koyduğunu söyledi. Şarkıcı, "Hep bir merakım vardı. Küçük yaşlarda yıl sonu temsillerinde tiyatroda oynuyordum. Çok film ve dizi izlerim. Bir teklif gelirse kapımı kapatmam. Kendimde yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Onun hakkını verebilmek için her türlü eğitimi alır ve hazırlanırım" şeklinde konuştu.

screenshot-1-e9xx.webp

Kadın şarkıcıların birbirlerine destek olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Uluğ, eski dönemlerde sanat camiasında ilişkilerin sert olduğunu belirtti ancak günümüzde kadınların birbirine destek vermesinin önemli olduğunu vurguladı. Uluğ, "Ben kadın meslektaşlarımın şarkıları güzel yerlere geldiğinde bundan mutluluk duyuyor ve onları tebrik ediyorum. Bende hiçbir olumsuz düşünce, kıskanma olmaz. Pop müzik kadınlarla birlikte daha da yükselişe geçiyor. Birbirimize destek vermek güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

kapak-sgpd-cover.webp​​​​​​​

Derya Uluğ'un oyunculukla ilgili bu açıklamaları, hayranları ve takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Uluğ'un gelecekte oyunculuk kariyerine adım atması durumunda, izleyiciler tarafından merakla beklenen bir performans sergileyeceği şimdiden konuşuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.