Hazal Kaya İmzayı Attı! Tam Tamına 6 Milyon Lira… Sosyal Medya Sallanıyor! “Bu Kadarı da Pes!”

Hazal Kaya İmzayı Attı! Tam Tamına 6 Milyon Lira… Sosyal Medya Sallanıyor! “Bu Kadarı da Pes!”
Hazal Kaya, bir kozmetik markasının yüzü olarak 6 milyon TL'lik anlaşma imzaladı. Reklam dünyasında da başarı gösteren Kaya, yeni projeleriyle dikkat çekiyor.

Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Hazal Kaya, ekranların ardından reklam dünyasında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak bir kozmetik markasıyla 6 milyon TL karşılığında anlaşma imzalayan Kaya, markanın yüzü oldu ve yeni açılan cilt bakım ve makyaj merkezinin açılışına ev sahipliği yaptı.

Hazal Kaya, canlandırdığı unutulmaz karakterlerle hafızalara kazınmış bir isim. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer alan Kaya, şimdi de markaların gözdesi haline geldi. Yakın zamanda eşi Ali Atay ile birlikte bir bebek pişik kremi reklamında kamera karşısına geçen Kaya, reklam dünyasında da iddialı işlere imza atıyor.

hazal-kaya-kazanci.webp

Hazal Kaya, Kozmetik Markasının Yüzü Oldu: 6 Milyon TL'lik Anlaşma!

Bu son anlaşma, Kaya'nın reklam dünyasındaki güçlü varlığını pekiştiriyor. Aldığı 6 milyon TL'lik teklif, onun markalar tarafından ne kadar çok tercih edildiğinin ve değer verildiğinin bir göstergesi. Kaya, bu anlaşmayla birlikte kozmetik markasının yüzü olarak, markanın vizyonunu ve değerlerini temsil edecek.

Kaya, yeni rolüne ilişkin, kozmetik ve cilt bakımına verdiği önemi ve bu markayla olan uyumunu vurguladı. Açılışa ev sahipliği yaparak markaya olan bağlılığını ve desteğini gösterdi. Bu anlaşma, aynı zamanda Hazal Kaya'nın kariyerindeki çeşitliliği ve çok yönlülüğü de ortaya koyuyor.

Hazal Kaya'nın iki çocuğu bulunuyor ve geçtiğimiz hafta bir programa konuk olduğunda artık çocuk düşünmediğini dile getirdi. Hem kişisel hem de profesyonel hayatında dengeli ve mutlu bir yaşam sürdüren Kaya, projeleri ve hayatıyla ilham vermeye devam ediyor.

Bu anlaşma, Hazal Kaya'nın sektördeki güçlü konumunu ve reklam dünyasında bir yıldız olarak parlamaya devam ettiğini gösteriyor. Kaya'nın kariyeri, başarılarla dolu yolculuğuna yeni bir başarı daha eklerken, hayranları ve takipçileri onu desteklemeye ve takdir etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.