Tülin Şahin'e Karşı Hapis Talebi: Ünlü Model, Kızını Babasıyla Görüştürmediği İddiasıyla Yargı Önünde!

Tülin Şahin'e Karşı Hapis Talebi: Ünlü Model, Kızını Babasıyla Görüştürmediği İddiasıyla Yargı Önünde!
Ünlü manken Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki velayet davası sürüyor. Noronha'nın Şahin'e karşı hapis cezası talebi mahkemede görüldü.

Ünlü manken Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki velayet mücadelesi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Noronha, Şahin'in velayet hakkını kötüye kullanarak kızlarını kendisine göstermediğini iddia etmiş ve şikayetçi olmuştu. Portekizli işadamı, evladından yoksun bırakıldığını ve ünlü modelin çocuğunu kendisinden kaçırdığını ifade etmişti.

Tülin Şahin'e hapis talebi: Kızını babasına göstermiyor - Resim : 1

Dava, son olarak İstanbul 5. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Pedro de Noronha'nın avukatı Eyyüp Osman Hacıbekiroğlu, Şahin'e karşı hapis cezası talep etti. İşadamı, Şahin'in çocuğunu göstermediği takdirde 3 gün süreyle disiplin hapsine tabi tutulmasını istedi.

Tülin Şahin'in avukatı ise duruşmada müvekkilinin savunmasını yaparak iddialara yanıt verdi. Mahkeme, tarafların delillerini inceledikten sonra kararını verecek. Bu süreçte velayet davasıyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.