Zendaya, 'Challengers' Galasıyla Göz Kamaştırdı! Cesur Elbisesiyle Tarzını Konuşturdu!

Zendaya, 'Challengers' Galasıyla Göz Kamaştırdı! Cesur Elbisesiyle Tarzını Konuşturdu!
Zendaya, Luca Guadagnino'nun Yeni Filmi 'Challengers'ın Galasıyla Adeta Parladı! Loewe Tasarımı Elbisesiyle Göz Alıcı Bir Görünüm Sergiledi.

Luca Guadagnino'nun merakla beklenen yeni filmi "Challengers"ın fragmanı yayınlanmasıyla birlikte sinema dünyasında büyük bir heyecan oluşmuştu. Başrollerinde Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist'in yer aldığı bu film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncusunun hikayesini anlatıyor.

Ekran Alıntısı

Fragmanın yayınlanmasının ardından Zendaya, filmdeki rolü ve görünümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Salı gecesi Sidney Devlet Tiyatrosu'nda düzenlenen "Challengers" galasına katılan Zendaya, hayranlarını bir kez daha büyüledi.

Hollywood'un genç ve yetenekli yıldızı, Loewe tarafından tasarlanan muhteşem bir elbiseyle galada boy gösterdi. Örümcek Adam serisindeki partneri Tom Holland ile birlikte gelen Zendaya, zarif ve şık görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kırmızı halıda adeta parlayan Zendaya, Loewe imzalı elbisesiyle tarzını ve zarafetini bir kez daha konuşturdu. Sade ve şık tasarımıyla göz kamaştıran yıldız, hayranlarından tam not aldı ve moda dünyasında da büyük beğeni topladı.

yıd

Zendaya'nın "Challengers" galasındaki etkileyici görünümü, hem film severleri hem de moda tutkunlarını kendine hayran bıraktı. Bu etkileyici gecede yıldızlarla dolu bir atmosfer yaşanırken, Zendaya'nın zarafeti ve tarzı geceye damga vurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.