Zahide Yetiş'i Şoke Eden İtiraflar: Semazen Kocası İçin 'Ayakta Başka, Yatakta Başka'!

Zahide Yetiş'i Şoke Eden İtiraflar: Semazen Kocası İçin 'Ayakta Başka, Yatakta Başka'!
Star Tv ekranlarında yayınlanan "Yeniden Başlasak" programında yaşanan şok edici anlar izleyicileri dehşete düşürdü. İşte o anlar...

Zahide Yetiş'in sunumuyla ekrana gelen programa konuk olan Ceylan Hanım, 23 yıllık evliliğini bitirmek istediğini açıkladı ve kocası hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

zahide 2

45 yaşındaki Ceylan Hanım, 62 yaşındaki kocasının eski karısını balta sapları ve sopalarla dövdüğünü, evlendikten sonra öğrendiğini ifade etti. Programda gözyaşları içinde konuşan Ceylan Hanım, çocuklarıyla birlikte hakaretlere maruz kaldığını ve hatta çorba pişirdiği için bile eşinden dayak yediğini anlattı. Zahide Yetiş bu itiraflar karşısında şoke oldu ve kocanın nasıl bir adam olduğunu sorguladı.

Ceylan Hanım, eşinin semazen olduğunu belirtirken, "Sanat güzel ama içindeki insan güzel değil" şeklinde konuştu. Programda yaşanan bir diğer dikkat çekici an ise Zahide Yetiş'in, "Hiç sana seni sevdiğini filan söyler mi?" sorusuna Ceylan Hanım'ın, "Bazı şeyler de denmiyor ya affedersiniz ama adam ayakta başka, yatakta başka nasıl desem ya başka başka tür" şeklinde cevap vermesi oldu.

zahide 3

Zahide Yetiş'in "Çok net anlattın aslında ayakta başka yatakta başka" sözleri üzerine stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Bu olaylar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, programın izleyicileri de şaşkınlıklarını paylaştılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.