Sinem Kobal'ın "Ömer" Seti Ziyareti Hayranlarını Heyecanlandırdı! Sinem Kobal Ömer Dizisine Mi Katılıyor!

Sinem Kobal'ın "Ömer" Seti Ziyareti Hayranlarını Heyecanlandırdı! Sinem Kobal Ömer Dizisine Mi Katılıyor!
Uzun süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Sinem Kobal, 3 yaşındaki kızı Lalin ile birlikte "Ömer" dizisinin setini ziyaret etti. Kobal'ın set pozu ve "Dayıya ziyaret" notu, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranlarını heyecanlandırdı.

Sinem Kobal, ekranlara dönüş sinyali mi veriyor? Uzun bir aradan sonra "Ömer" dizisinin setinden paylaştığı fotoğrafla hayranlarını heyecanlandıran güzel oyuncu, set ziyaretiyle magazin gündemine oturdu. 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren ve iki çocuk annesi olan Kobal, son yıllarda oyunculuk kariyerine ara vermiş ve zamanını ailesine adamıştı.

27 Mart 2024 tarihinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sinem Kobal, 3 yaşındaki kızı Lalin ile "Ömer" dizisinin setine gerçekleştirdiği ziyareti takipçileriyle paylaştı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı gibi isimlerin yer aldığı dizinin setinde çekilen bir fotoğrafı paylaşan Kobal, bu hamlesiyle hayranlarının ekranlara dönüşü konusunda umutlanmasına neden oldu.

Ancak Kobal'ın paylaşımına eklediği "Dayıya ziyaret" notu, ziyaretin sadece dostane bir buluşma olduğunu işaret ediyor. Ömer dizisi yönetmeni Ömer Karcı ile yakın dost olan Kobal, bu samimi ziyaretle sadece set atmosferini özlediğini ve dostlarını ziyaret ettiğini belirtmiş oldu.

Sinem Kobal'ın bu set ziyareti, özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu. Uzun bir aradan sonra set ortamında görülen Kobal'ın fotoğrafı, hayranları tarafından beğeni ve özlem yorumlarıyla karşılandı. Kobal'ın oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği konusu ise merak konusu olmaya devam ediyor. Bu arada, Sinem Kobal'ın set ziyareti, onun hayranları için güzel bir sürpriz oldu ve bir kez daha sevilen oyuncunun ne kadar özlenmiş olduğunu gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.