Esra Erol'da Şok Edici Anlar! İsmini Vermeyen İzleyiciden Kan Donduran İtiraf! Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Esra Erol'da Şok Edici Anlar! İsmini Vermeyen İzleyiciden Kan Donduran İtiraf! Gündeme Bomba Gibi Düştü!
ATV'nin sevilen programı "Esra Erol'da" bu hafta, izleyiciden gelen ve Ali Uçar'ın babasına yönelik şiddet içeren itirafı ile gündeme oturdu. Esra Erol, yaşananları sert bir dille kınadı.

ATV'nin popüler programı "Esra Erol'da"nda bu hafta yaşananlar izleyicileri şoke etti. Programa katılan Ali Uçar, eşi Tuğçe Uçar ile canlı yayında yüzleşirken, ismini vermek istemeyen bir izleyiciden gelen telefon herkesi derinden etkiledi. İzleyici, Ali Uçar'ın sağır ve dilsiz babasını darp edip sokağa attığını iddia etti. Bu iddia, program sırasında büyük bir gerginliğe neden oldu.

resim-2024-04-18-142357089.png

Tuğçe Uçar, kocası Ali'nin aşırı cimri olduğunu ve evlilikleri boyunca gereken temel ihtiyaçları bile karşılamadığını iddia etti. Öte yandan, Ali Uçar konuyu dağıtmak için saz çalarak hem eşine serenat yaptı hem de Esra Erol için şarkı söyledi. Ancak programın gidişatı, gelen telefonla bir anda değişti.

Esra Erol, yaşanan bu üzücü olay karşısında Ali Uçar'a sert tepki gösterdi. Erol, Ali'nin vicdansızca davranışlarını kınayarak, para hırsının insanlık değerlerini gölgelememesi gerektiğini vurguladı. Bu olay, programın seyircileri arasında büyük yankı uyandırırken, sosyal medyada da geniş çapta tartışma konusu oldu. Ali Uçar'ın bu davranışı, Esra Erol'un ve izleyicilerin tepkisini çekerken, programda gerilim dolu anlar yaşandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.