Channing Tatum ve Jenna Dewan'ın Bitmeyen Boşanma Davası Gündem Oldu! 'Magic Mike' Gelirleri Anlaşmazlığı Sürüyor!

Channing Tatum ve Jenna Dewan'ın Bitmeyen Boşanma Davası Gündem Oldu!  'Magic Mike' Gelirleri Anlaşmazlığı Sürüyor!
Channing Tatum ve Jenna Dewan, nişanlanmalarına ve yeni ilişkilere rağmen, 'Magic Mike' serisinden elde edilen gelirler nedeniyle boşanma sürecini tamamlayamıyor. İkilinin hâlâ çözüme kavuşturulmamış mali anlaşmazlıkları bulunuyor.

Hollywood'un gözde çiftlerinden biri olan Channing Tatum ve Jenna Dewan, 2019 yılında ayrılma kararı almalarına rağmen, boşanma süreçlerini hâlâ sonlandıramadı. İkili, 2021 ve 2023 yıllarında sırasıyla Zoe Kravitz ve Steve Kazee ile nişanlanmış olsalar da, 'Magic Mike' film serisinden elde edilen kazançlar konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle resmi olarak ayrılamadılar.

People dergisinden alınan bilgilere göre, Tatum ve Dewan'ın arasındaki ana mesele, filmin getirdiği karların nasıl bölüşüleceği. Boşanma davasında ele alınacak temel konular arasında mal paylaşımı, geri ödeme talepleri, nafaka ve avukatlık ücretleri yer alıyor. Dewan'ın temsilcisi, Jenna'nın adil bir mal paylaşımı istediğini ve hayatındaki bu bölümü bir an önce kapatmak istediğini belirtti.

Öte yandan, Tatum'a yakın kaynaklar, davayı uzatanın Dewan'ın sürekli değişen talepleri ve iddiaları olduğunu ifade ediyor. Dewan ise, nişanlısı Steve Kazee ile evlenmeden önce bu davanın sonuçlanmasını umuyor.

Bu durum, her iki tarafın da yeni başlangıçlar yapmaya hazır olduğunu gösterse de, mali anlaşmazlıkların gölgesinde kalmış durumda. Hollywood'da sıkça rastlanan bu tür mali ve hukuki çatışmalar, ünlü çiftlerin yaşamındaki karmaşık dinamikleri bir kez daha gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.