Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan Ayrılık İddialarına Şok Fotoğraflı Yanıt! İşte O Kareler...

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan Ayrılık İddialarına Şok Fotoğraflı Yanıt! İşte O Kareler...
Ayrılık söylentileri arasında olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Japonya tatilinden paylaştıkları sevgi dolu fotoğraflarla iddiaları yalanladı. İkilinin mutlulukları, sosyal medya hesaplarından yayınlanan karelerle gözler önüne serildi.

Son zamanlarda ayrılık iddialarıyla gündemde olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, bu dedikodulara fotoğraflarla cevap verdi. Uzun süredir birlikte olan ve son olarak Japonya'da tatil yapan ikili, sosyal medyada dolaşan ayrılık haberlerini yalanlar nitelikte sevgi dolu fotoğraflarını paylaştı.

Hande Erçel, ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra iş insanı Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri boyunca çeşitli tatiller ve etkinliklerle sıkça gündeme gelen çift, son dönemde ayrılık iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Söylentiler, Hakan Sabancı'nın Hande Erçel ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırması ile alevlenmişti.

Ancak, çiftten gelen son görseller bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya koyuyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı, arkadaş gruplarıyla çıktıkları tatil sırasında çekilen samimi fotoğraflarıyla ayrılık haberlerini yalanladı. İkili, paylaştıkları karelerle aralarındaki bağın kuvvetli olduğunu ve mutlu bir ilişki içinde olduklarını gösterdi.

Bu son gelişme, Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın hayranları arasında sevinçle karşılandı. Çiftin sosyal medya hesaplarından yaptığı bu paylaşımlar, onların ilişkisine dair spekülasyonlara bir son vermiş gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.