Ayta Sözeri’den Şaşırtıcı İtiraflar: Küçük Emrah ve Mahsun Kırmızıgül’e Aşkını Açıkladı!

Ayta Sözeri’den Şaşırtıcı İtiraflar: Küçük Emrah ve Mahsun Kırmızıgül’e Aşkını Açıkladı!
Ünlü oyuncu Ayta Sözeri, katıldığı bir televizyon programında, gençlik yıllarında Küçük Emrah ve Mahsun Kırmızıgül’e duyduğu aşkları itiraf etti. Saba Tümer’in programına konuk olan Sözeri, bu samimi itiraflarıyla dikkat çekti...

Ayta Sözeri, Türk sinemasının ve müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Küçük Emrah ve Mahsun Kırmızıgül’e olan gençlik aşklarını itiraf ettiği bir röportajla gündeme geldi. Saba Tümer'in sunduğu programda konuşan Sözeri, 1980'lerin popüler çocuk starı Küçük Emrah’a olan ilgisini ve daha sonrasında Mahsun Kırmızıgül’e olan duygusal bağını açık yüreklilikle anlattı.

Trans oyuncu Ayta Sözeri: 'Hayatta en çok erkek olmayı isterdim'

Sözeri, “Güneşi Gördüm” filmiyle tanınan bir isim olmasına rağmen, gençlik yıllarında yaşadığı bu duygusal bağları şimdiye dek pek gündeme getirmediğini belirtti. Sözeri, "O dönemlerde Küçük Emrah’ın filmlerini izlerken büyülenmiştim. Daha sonra Mahsun Kırmızıgül’ün müziklerine ve film çalışmalarına olan hayranlığım, zamanla duygusal bir ilgiye dönüştü," dedi.

Sözeri’nin bu samimi itirafları, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. İtiraflar, hem Küçük Emrah hem de Mahsun Kırmızıgül hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Sözeri, bu itiraflarının ardından, gençlik yıllarında yaşadığı bu duygusal bağların kariyerine ve sanatsal ifadesine nasıl yön verdiği üzerine de düşüncelerini paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.