CZN Burak, 'Yürüyen Adam' Adlı Fenomenin Ölümünde Kendisi Suçlanınca Ateş Püskürdü! ''Sen İnsan Değilsin'' Dedi...

CZN Burak, 'Yürüyen Adam' Adlı Fenomenin Ölümünde Kendisi Suçlanınca Ateş Püskürdü! ''Sen İnsan Değilsin'' Dedi...
Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek CZN Burak'la buluşmak üzere yola çıkan ve canlı yayında yaşanan talihsiz bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni "Yürüyen Adam" Neşet Turan'a yapılan bir yorum üzerine ünlü şef CZN Burak çok kızdı.

Geçtiğimiz günlerde, sosyal medya fenomeni Neşet Turan, ünlü şef CZN Burak ile tanışmak için Kayseri'den İstanbul'a doğru yürüyerek bir yolculuğa çıktı. Ancak bu cesur girişim, Turan'ın canlı yayında geçirdiği bir trafik kazası ile trajik bir şekilde son buldu. Neşet Turan, kazada hayatını kaybetti. Bu talihsiz olayın ardından, CZN Burak'a yönelik bazı suçlayıcı yorumlar yapıldı.

CZN Burak: Hamallıktan geldim şımarmaktan korkuyorum - Magazin Haberleri - Milliyet

CZN Burak, kendisine yönelik yapılan bu yorumlara sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi. Şef, Turan'ın vefatından önce onun bu yürüyüşüne dair hiçbir bilgisinin olmadığını ve Turan'ın ölümünü öğrendikten sonra hemen ailesiyle iletişime geçerek başsağlığı dilediğini belirtti. Burak, suçlayıcı yoruma, "Rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ve buraya yürüyerek gelmeye çalıştığını görmedim. Ben benim oraya yürüyerek gelin demedim, rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştım cenazesine geleceğimi söyledim. Bu nasıl bir yorum seni zaten savcılığa vereceğim ama sen insan mısın?" şeklinde sert bir yanıt verdi.

Bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı CZN Burak'ın yanında yer alarak, trajik bir kazayı fırsat bilerek ünlü bir isme iftira atmanın doğru olmadığını dile getirdi. CZN Burak, yaşanan bu üzücü olay karşısında duyarlı bir tutum sergileyerek, Turan'ın ailesine destek olmaya çalıştığını ve haksız yere suçlanmanın kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.